algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
24°

[VÍDEO] 'El català és negoci', nova campanya de la Fundació Vincle perquè empreses i comerços apostin pel català

La Fundació Vincle ha llançat la campanya 'El català és negoci', que es dirigeix principalment a empreses i comerços perquè apostin pel català amb l’al·licient que, a banda que hi obliga la llei del Codi de consum de Catalunya, pot ser també un negoci.

«El cert és que cada cop hi ha més empreses que usen el català en l’etiquetatge dels seus productes, en el seu web, en la publicitat, etc. i en la relació amb els consumidors. I també són cada cop més les que fan ús del català en el funcionament intern de l’empresa», han explicat.

La Fundació Vincle aporta algunes dades que demostren que la llengua catalana té un pes rellevant en el mercat i que, per aquest motiu, petites, mitjans i grans empreses hi aposten. Calen, tanmateix, encara, alguns estudis qualitatius que aprofundeixin en la qüestió.

Per això han publicat el llibret 'El català és negoci, a l’empresa i al comerç', que es pot descarregar aquí.

La Fundació Vincle neix el 2008 amb la voluntat de treballar per una societat cohesionada i inclusiva en tots els àmbits i focalitzant els esforços en la llengua catalana com un vincle comú. Actualment fan feina en tres campanyes: l’Euroregió Mediterrània, la llengua a l’empresa i l’arrelament lingüístic de la ciutadania.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa devers d'un mes

bossot: El teu problema és la ignorància.

Valoració:2menosmas
Per bossot, fa devers d'un mes

Si se quiere fomentar el catalan, que de cada día retrocede en Mallorca, que sean los catalanes los que carguen con los gastos. Los mallorquines, tenemos nuestros propios problemas.

Valoració:0menosmas
Per Fasol, fa devers d'un mes

Pressupost Institut Cervantes, 174 millions. 30.000.000.000 millions de les antigues pessetes. Això sí que és un negoci. D' aquests no dius res, eh punyetero?.

Valoració:1menosmas
Per I tant, fa devers d'un mes

¿Negocio?. Y además, redondo. Y si no que se lo pregunten a los que cada año se llevan 650.000 euros que el Consell de Govern reparte "gratis total". O a los que nunca han pegado un palo al agua (de montar negocios propios, res de res), pero que pisan moqueta y se "embuxacan" cada mes el sobrecito. Preguntadles.

Valoració:0menosmas
Per Olga, fa devers d'un mes

com tot és començar, i després anar-ho mantenint en el temps. I, és clar, que d´altres també s´hi apuntin i col.laborin. Jo sola, poca cosa faria, però un bon grup, ja fa enrabiar i a plantajar-s´ho a molts addictes del franquisme castellúfol.

Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa devers d'un mes

@quarts de nou
Bueno.
Entre tú y yo.
Como buen catalán tampoco serás una gran pérdida como cliente, no?.
Quiero decir.
Si fueras alemán o sueco y tal…..

Valoració:-5menosmas
Per quarts de nou, fa devers d'un mes

ja fa molts d´anys que a les botigues i empreses, exigeixo que com a client se,m atengui en català. Si no, giro cua, tal com raja.
Els que no ho fan, ara encara es freguen els ulls ! Però és així .....

Valoració:4menosmas
Per Emigrante, fa devers d'un mes

Por supuesto que es negocio.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris