cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

El procés participatiu sobre la Diada de Mallorca comença amb molt bona resposta ciutadana

177125

Divendres passat, l'Obra Cultural Balear (OCB) encetava un procés participatiu sobre la Diada de Mallorca amb un formulari electrònic. Amb unes quantes preguntes obertes, s'espera durant aquesta primera fase fer un recull de les fortaleses i les debilitats que té la celebració i, també, de propostes concretes per apropar més la Diada a la ciutadania.

Amb tan sols una setmana s'han registrat més de 30 aportacions, fet que la junta directiva de l'OCB considera un èxit. El formulari encara està actiu i es podrà respondre durant els propers dos mesos. La primera fase acabarà a finals d'any, quan es farà públic un informe amb les principals aportacions rebudes. La segona fase consistirà en fer possible la implementació del màxim de propostes.

L'OCB vol ajudar a potenciar la Diada de Mallorca, fer-la més atractiva i participativa i demana a la ciutadania de Mallorca que participi en aquest procés de recollida d'idees i propostes per a implementar a partir de l'any 2021.

Per a contestar el formulari «Com volem que sigui la Diada de Mallorca?» s'hi pot accedir mitjançant aquest enllaç: https://forms.gle/j9XxneveMArk6FVx9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris