algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

La XXII Trobada Triangle Jove es farà en línia i se centrarà en «posar la vida al centre»

El Triangle Jove organitza cada any una trobada destinada als representants de les entitats que formen part del Consell de la Joventut de les Illes Balears, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell Valencià de la Joventut. La trobada està concebuda com un espai de formació, debat i coneixement mutu i té, com a objectiu final, millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació dels i les joves, així com oferir a les entitats membre dels tres consells la possibilitat de trobar espais d’encontre i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes.

Les trobades són monogràfiques i cerquen aprofundir en un tema d’especial interès per a la població jove. Després de les sessions formatives s’intenta arribar a unes conclusions consensuades per totes els participants.

Enguany, amb el títol 'Posem la vida al centre. Desprecaritzem-la', es fa amb l'objectiu de repensar des de les cures, l’ecofeminisme i la consciència global el model precari en què viuen i es desenvolupen els joves.

«El jovent som un dels col·lectius que més patim les crisis econòmiques. Amb la crisi socioeconòmica derivada de la Covid-19, les joves hem estat de les primeres expulsades del mercat laboral i de la mateixa forma, en molts casos no tenim accés a les ajudes proposades pel Govern (com l'ingrés mínim vital). Una situació que se suma a la ja present precarietat», han explicat.

​La XXII Trobada Triangle Jove es farà en línia del 12 al 18 d'octubre i s'hi poden inscriure joves d'entre 14 i 35 anys aquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris