algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
23°

La Diada de Catalunya 2020, amb el lema 'El deure de construir un futur millor. El dret a ser independents' combinarà mobilització virtual i física

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), acompanyada d’Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), ha presentat aquest divendres la proposta de mobilització per a la Diada de Catalunya, l’11 de setembre, que enguany su per lema ‘El deure de construir un futur millor. El dret a ser independents’.

«Aquest 11 de Setembre i sota el lema "El deure de construir un futur millor. El dret a ser independents", combinarem la mobilització física i la virtual per tornar a demostrar que la independència és possible i més necessària que mai», han explicat.

La Diada serà diferent enguany per dos motius principals: la crisi sanitària provocada per la pandèmia i la crisi econòmica i social que ha causat. «En aquest context, s'evidencia que només amb les eines d'un Estat podrem construir un futur millor», han remarcat.

La part virtual tendrà com a eix central el web xarxaindependencia.cat. Es tracta d’una iniciativa solidària, ja que els doblers que se n’obtenguin aniran destinats per fer front a l’emergència social i econòmica, i el seu objectiu serà el de crear una gran xarxa virtual que mostri la implementació de l’independentisme en el territori i il·lustri la capacitat col·lectiva de les persones per a realitzar grans canvis.

Pel que fa a la mobilització física, l’ANC proposa concentracions descentralitzades en diferents edificis de l’administració estatal espanyola: els del SEPE, les Oficines de l’Agència Tributària i les Oficines de la Seguretat Social.

«Tindrem dos tipus de mobilització. Una mobilització virtual de tipus solidari, i una mobilització política presencial, que incidiran en la idea que la societat civil organitzada d'aquest país és la millor base per construir un país just, de drets i benestar per a tothom», han destacat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris