algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

Ecotxe i Ona Mediterrània signen un acord per fomentar la mobilitat elèctrica compartida i la sostenibilitat

Aquest dijous, Ecotxe Som Moviment Societat Cooperativa i l'Associació Ona Mediterrània han signat un acord de col·laboració per «avançar en el foment de la sostenibilitat, la justícia social i la cultura pròpia a través d’organitzacions en mans de la ciutadania que treballen sota els principis de la cooperació i la democràcia».

Ecotxe té per objectiu transformar la mobilitat per fer-la compartida, ecològicament sostenible, de propietat col·lectiva i cooperativa, democràtica i basada en les energies renovables. La seva activitat principal és compartir la propietat i ús de vehicles elèctrics a través d’una aplicació mòbil i pàgina web. L’àmbit principal de l’activitat d’Ecotxe és Mallorca i la cooperativa està formada per persones que han realitzat una aportació obligatòria al capital social de 100€.

Ona Mediterrània és una associació que treballa en l'àmbit dels mitjans de comunicació en català. L’associació compta amb diversos mitjans com la ràdio Ona Mediterrània, el diari dBalears i el periòdic L’Estel.

Francesca Campana, vicepresidenta d'Ecotxe i Tomeu Martí i Florit, president de l'Associació Ona Mediterrània han signat l'acord mitjançant el qual Ecotxe ofereix a les persones associades a Ona Mediterrània l’accés al servei de cotxe elèctric compartit amb les mateixes tarifes i condicions que les persones sòcies d’Ecotxe, durant el període d’un any, sense haver de fer l’aportació de capital social obligatori.

Per la seva part, Ona Mediterrània es compromet a promocionar l’activitat d’Ecotxe entre les seves persones associades, treballadores i col·laboradores i a fer ús dels serveis de mobilitat d’Ecotxe sempre que sigui possible per a les seves activitats.

Ambdues entitats es comprometen a desenvolupar conjuntament campanyes d’informació, conscienciació i sensibilització de la mobilitat sostenible i el consum responsable.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per i tant, fa 12 mesos


"Avanzar en el fomento de la sostenibilidad, la justicia social y la cultura propia a través de organizaciones en manos de la ciudadanía que trabajan bajo los principios de la cooperación y la democracia"

"Transformar la movilidad para hacerla compartida, ecológicamente sostenible, de propiedad colectiva i cooperativa, democrática y basada en las energías renovables". "Compartir la propiedad y uso de vehículos eléctricos .

De momento he fruncido el entrecejo.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris