muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Tsunami Democràtic fa un homenatge als 'fets del Palau de la Música'

Crits de 'Llibertat' i 'Independència' al final del concert de Sant Esteve, quan l'Orfeó Català ha interpretat el 'Cant de la Senyera' i 'Els Segadors'.

La novetat d'aquest any ha estat l'aparició d'una pancarta de Tsunami Democràtic a la galeria de l'orgue del Palau de la Música, a banda de la multitud de banderes estelades que hi havia, tant entre l'Orfeó Català com al públic.

El concert de Sant Esteve és una tradicional cita nadalenca que se celebra des de l'any 1913. Aquest any, ha volgut ser un aparador per a nous compositors catalans, amb estrenes de Carles Prat, Joan Magrané, Marian Márquez i Josep Vila Casañas. L'edició d'aquest any ha tengut com a fil conductor el camí cap a Betlem, per reflexionar sobre la crisi migratòria.

Entre l'Orfeó Català i tots els cors del Palau, més de 300 veus han omplert l'escenari de l'edifici dissenyat per l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner

Els fets del Palau de la Música

Els fets del Palau de la Música es varen produir al Palau de la Música Catalana de Barcelona el 19 de maig de 1960 durant l'homenatge del centenari del naixement del poeta català Joan Maragall organitzat per l'Orfeó Català amb presència de ministres de Franco. Són considerats com l'inici del renaixement del catalanisme polític després de la Guerra Civil espanyola.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris