algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

#SeminariBlanquerna: debat, reflexió, ecologisme i reptes de país

El debat sobre el lloguer turístic ha estat un dels actes més destacats del Seminari Blanquerna.

dBalears

Aquest dissabte horabaixa ha continuat el XXXII Seminari Blanquerna amb propostes de debat ecologista i dels reptes de construcció de país. Una mirada crítica que ha volgut posar en relleu la lluita, des de les estratègies locals, per combatre els reptes globals.

El seminari s'ha reprès després de dinar amb un debat sobre el lloguer turístic en el qual hi han participat Joan Miralles, d'Habtur, i Amadeu Corbera, del GOB. Seguidament s'ha pogut escoltar la ponència de Carles Fenollosa sobre la política i cultura al segle XVI valencià, com una indefensió que s'estén a l'actualitat. També ha participat Marta Serra presentant la situació que viu Catalunya Nord.

Un altre de les ponències més esperades a estat la del conseller de Menorca, Miquel Àngel Maria, que ha parlat del federalisme interior al neocentralisme balear. Seguidament, Toni Llabrés ha parlat sobre el 'Dret penal de l'enemic i procés independentista'.

Finalment, el seminari també ha comptat amb la intervenció de la dirigent de la CUP, Mireia Boya, que ha parlat de 'L'ecologisme de la generació Greta: bases per posar la vida al centre'. El Seminari Blanquerna conclourà aquest diumenge migdia amb més ponències i activitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris