algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El Tsunami Democràtic arriba a Mallorca: actes a Alaró, Santa Maria, Montuïri, Esporles i Palma

El Tsunami Democràtic arriba aquest dissabte, 9 de novembre, a Mallorca amb sis actes convocats a Alaró, Santa Maria, Montuïri, Esporles i Palma.

A Palma es farà una passejada reflexiva a les 18.00 hores per la barriada de Canamunt i, posteriorment, a les 19.00, es farà a la plaça Raimundo Clar, un 'festivalet' amb poesia, música, dansa, gloses... aquestes activitats estan convocades pel CDR de Canamunt.

També a Palma, Música per la Llibertat fa una activitat des de les 20.45 i les 21.15 a la plaça de Cort de Palma on s'hi interpretarà el 'Cant dels Ocells' i altres cançons per la Llibertat.

A Alaró i Santa Maria es faran a partir de les 17.00 hores sengles rutes per la Llibertat i a partir de les 19.00 es faran diverses converses sobre el procés independentista català, a diversos bars de Santa Maria i d'Alaró.

A Esporles, es faran activitats entre les 17.00 hores i les 20.00 hores, serà a la placeta del Jardinet hi haurà un taller per aprendre a jugar a truc, berenada popular cant per la llibertat i reflexió sobre la sentència del procés.

A Montuïri es farà, a la plaça Major, a partir de les 18.00 hores, una lectura de 'poemes per la Llibertat'.

Les convocatòries responen a la crida de Tsunami Democràtic per fer del dissabte 9 de novembre, ‘una jornada d’activitats culturals i festives des de les 16.00 a les 22.00 per a reclamar a l'Estat «que reflexioni».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris