algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Tsunami Democràtic anuncia noves mobilitzacions pel mes de novembre

Les primeres mobilitzacions del Tsunami Democràtic en resposta de la sentència contra el procés han tengut un gran èxit.

Així mateix, la plataforma va anunciar que no convocaria més accions fins passat el 26 d'octubre, la data de la manifestació unitària que prepara la societat civil per a protestar contra la sentència del Suprem. «Aviat hi haurà noves convocatòries del Tsunami. La propera acció s?anunciarà quan siguem milers de gotes connectades amb l'app». Des de Tsunami Democràtic ha apuntat com a prioritat «impedir, en qualsevol acció, que algú pugui promoure la violència o transformar l?acció en actes violents?, tot i ?la brutalitat policíaca d?aquests dies», per la qual demanen responsabilitats polítiques.

«Cal recordar, a més, que la no-violència és l?eina més potent que tenim per a fer evident la demofòbia de l'Estat espanyol, que fins ara només ha utilitzat la força, la violència i la repressió per a abordar aquest conflicte polític», han apuntat. A través del perfil de Twitter, i en el compte de Telegram, la plataforma ha assenyalat el 9, l'11, el 12 i el 13 de novembre, així com el 18 de desembre.

Cal recordar que el Govern espanyol ha començat a actuar contra el Tsunami Democràtic. La Guàrdia Civil ha ordenat a les companyies operadores d'internet el blocatge dels dominis i les webs relacionades amb el Tsunami, que han començat a redirigir a una pàgina de la Guàrdia Civil, tal com va passar el 2017 amb els webs d'Òmnium, l'ANC i del referèndum.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris