chubasco de ligera intensidad
  • Màx: 13°
  • Mín: 13°
13°

'Extinction Rebellion' convoca una nova acció de protesta per aquest dilluns

Imatge de la manifestació en defensa del clima celebrada aquest setembre a Palma.

dBalears/Arxiu

Exctintion Rebellion Mallorca ha convocat per aquest dilluns, dia 7 d'octubre, una nova acció-performance en defensa del medi ambient i en contra del canvi climàtic. L'acció es farà a la plaça d'Espanya a les 18.30 hores.

Durant l'acció de protesta es presentarà un mural en el qual es podrà veure tota la informació de la lluita d'altres ciutats arreu del món en defensa del clima. Entre aquestes ciutats 'actives i lluitadores' s'hi troben Amsterdam, Auckland, Berlín, Brisbane, Buenos Aires, Dublín, London, Los Angeles, Madrid, Melbourne, Nova York, París, Praga, Santiago, Sidney, Viena, Washington DC., o Wellington.

Tal com han apuntat des de l'entitat, aquest «moviment de desobediència civil pacífica continua la tasca de pressió al govern perquè digui la veritat sobre l'emergència climàtica i ecològica, treballant al costat dels mitjans de comunicació, i que es duguin a terme les polítiques necessàries per tal de reduir les emissions a zero el 2025 i protegir la biodiversitat en el marc d'una democràcia real, on assemblees ciutadanes, assessorades per experts, prenguin les decisions sobre els processos de transició».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris