cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Les illes mostren de nou la solidaritat amb el Sàhara

Imatge dels organitzadors i representants institucionals presentes en el sopar solidari pel Sàhara.

Vacances en Pau

La solidaritat illenca amb el Sàhara continua ben viva. Aquest divendres s'ha celebrat al restaurant Binicomprat la trobada anual del 'Sopar Solidari pel Sàhara'. Aquesta trobada té com a principal objectiu donar suport al poble sahrauí i impulsa la campanya del projecte Vacances en Pau 2019 amb el lema 'Acull un somriure acull un infant sahrauí'.
Aquest programa coordina l'acollida dels infants sahrauís que vénen de vacances dos mesos a l'estiu per donar-los una treva de les dures condicions de vida que pateixen als campaments de refugiats Sahrauís de Tindouf (Argàlia).

Al sopar a més dels membres de l´AAPSIB i el delegat adjunt del Front Polisario, hi foren presents unes 140 persones solidàries amb la causa sahrauí. També hi foren presents representants institucionals com ara Baltasar Picornell, President del Parlament Balear, Fina Santiago, Consellera de serveis socials i cooperació, Joan Verger, president del Fons Mallorquí de solidaritat, o Rosa Cursach, directora de l'Institut Balear de la dona. Segons els organitzadors, va ser una vetllada molt agradable que va acabar amb una rifa solidària.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris