cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 29°
29°

L’Esquerra Independentista presenta la campanya ‘Alcem-nos’ amb un acte aquest dimecres a Barcelona

18-12-2018

L’Esquerra Independentista i organitzacions pròximes a ella inicien la campanya 'Alcem-nos' amb un acte polític aquest dimecres a les 19 h al Teatre Poliorama de Barcelona. La campanya té com a objectiu iniciar un cicle de protesta i mobilització popular de cara als judicis en contra del dret a l’autodeterminació i crear un front ampli de lluites en defensa dels drets civils, socials i polítics i a favor de l’exercici del dret a l'autodeterminació.

L’Esquerra Independentista considera que l’autodeterminació és «l'única sortida política al conflicte que planteja l’Estat espanyol i per això cal que s’iniciï un nou cicle mobilitzador de protesta contra uns judicis sense cap garantia democràtica que precisament volen condemnar l’exercici del dret a l’autodeterminació i la manifestació». A més, han destacat que cal que la clau dels judicis sigui «l’activació popular, el desbordament, la resistència activa a la vulneració de drets polítics i civils, l’exercici de la desobediència civil activa i la construcció d’aliances internacionals que sumin forces contra la vulneració de drets civils i polítics, i per l’exercici de la plena sobirania».

A l’acte intervendran els advocats Benet Salellas i Carles López, que introduiran la Causa General contra l’Autodeterminació davant de la celebració dels judicis polítics; els exdiputats de la CUP Crida Constituent Albert Botran i Isabel Vallet; les portaveus d’Arran Adriana Roca, del SEPC Laia Casas i de la COS i Càrnies en Lluita Montserrat Castanyé; David Fernàndez i Natza Farré, Carles Riera, Mireia Boya i també Tamara Carrasco i Adrià Carrasco, Valtonyc i Anna Gabriel.

La Taula de l’Esquerra Independentista està formada per Alerta Solidària, Arran, Cos, CUP, Endavant Osan i SEPC, i les organitzacions que s’han adherit a la campanya són: Constituents per la Ruptura, Crida Constituent, La Forja, Lluita Internacionalista, Pirates i Poble Lliure.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris