cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 29°
35°

Mallorca Lliure promou la iniciativa 'Cims per Mallorca' per una illa «verda, digna i justa»

DCIM\102GOPRO

08-03-2014

'Cims per Mallorca' és una campanya d'excursions a cims d'arreu de l'illa organitzada i impulsada per Mallorca Lliure amb l'objectiu de reivindicar la defensa del territori amb motiu de la Diada de Mallorca, el 31 de desembre.

Des del primer fins al 31 de desembre fan una crida a col·laborar conjuntament a totes les associacions, col·lectius, entitats i persones individuals interessades en organitzar ascensions a diferents cims de Mallorca i reivindicar una illa «verda, digna i justa».

El passat primer de desembre varen pujar al Puig de Massanella, el segon cim més alt de Mallorca, «per les dificultats de pujar al Puig Major, cim ocupat primer per l'exèrcit estatunidenc i després per l'espanyol sense cap tipus de debat i consulta al poble de Mallorca», han explicat.

A més, han denunciat «la privacitat del camí principal per pujar al Massanella i l'obligatorietat de pagar per accedir-hi. Els privilegis d'unes famílies no poden passar per damunt dels drets de totes les mallorquines i mallorquins a gaudir del seu territori».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris