algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La Plataforma per la Llengua porta a l'ELEN resolucions sobre els drets lingüístics i els presos polítics i exiliats

La Plataforma per la Llengua assistirà a l'Assemblea general de l'European Language Equality Network (ELEN), la Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística, que tendrà lloc a Dublín, Irlanda, el dissabte 3 de novembre.

A l'Assemblea s'hi reuniran els delegats europeus d'ELEN, representants d'institucions i organitzacions per la promoció i la defensa de les llengües minoritàries o no oficials a la Unió Europea. Per part de la Plataforma per la Llengua, hi assistirà Marga Payola, responsable de relacions internacionals de l'entitat.

L'ONG del català té previst presentar-hi tres propostes de resolució sobre la presència del català a les escoles de la Catalunya del Nord, sobre la reciprocitat dels mitjans audiovisuals en català entre els diferents territoris que conformen el domini lingüístic i sobre la situació dels presos i exiliats polítics.

Està previst que, en aquesta Assemblea General, ELEN aprovi la seva estratègia per al proper any, marcada per un calendari on les eleccions al Parlament Europeu del proper mes de maig i la posterior renovació de la Comissió Europea hi tendran un pes fonamental.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris