cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 27°
32°

Palma i Alcúdia promouen la primera Trobada de Dinamitzadors Lingüístics Municipals

26-09-2018

La Biblioteca Municipal de Can Torró d'Alcúdia ha albergat aquest dimarts la primera Trobada de Dinamitzadors Lingüístics Municipals, organitzada pel Servei d'Assessorament Lingüístic de l'Ajuntament de Palma i el de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Segons ha informat Cort en un comunicat, en la trobada han participat assessors i dinamitzadors municipals, a més de tècnics de la Direcció General de Política Lingüística del Govern i de la Direcció Insular del Consell de Mallorca.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha agraït la tasca del personal del Servei d'Assessorament Lingüístic de Cort perquè, al seu parer, «ajuden a fer efectius els drets lingüístics de Palma».

Al llarg de la sessió celebrada aquest dimarts s'han debatut diverses qüestions, com són: la situació actual de la llengua catalana a les Balears, el paper dels ajuntaments en el procés de normalització lingüística, la dinamització als serveis lingüístics municipals i la coordinació entre ajuntaments, consells i el Govern.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris