cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 29°
32°

Arran anuncia noves accions contra el model turístic insostenible dels Països Catalans

18-06-2018

L'organització de l'esquerra independentista Arran ha anunciat noves accions durant aquest estiu contra el model turístic dels Països Catalans que qualifiquen d'«insostenible» a nivell humà i per al territori.

Sota el lema 'No és turismofòbia, és lluita de classes', l'organització vol tornar a situar el debat sobre el turisme al centre mediàtic, segons han informat aquest diumenge en un comunicat.

En un manifest, asseguren que l'actual model turístic està dissenyat únicament i exclusivament en base als interessos econòmics de la classe que ens explota.

Diuen que el sistema capitalista és l'arrel d'on parteix «aquest turisme que atempta contra la vida de les persones» i que, per tant, només es podrà posar fi a aquestes problemàtiques si es talla d'arrel amb el sistema.

També han plantejat una proposta de mínims de sis mesures entre les quals destaquen l'aturada immediata de les llicències per als nous hotels i empreses turístiques, o l'expropiació de les principals empreses turístiques.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Va... Anau a escola a aprendre a interpretar, fa dervers d'un any

Els qui estau tan ben documentats dormiu a la palla!
Basta anar a les immobiliàries i veure que els mallorquins no podem accedir a un lloguer a l´estiu per estar TOT saturat. No hi ha res a l´abast.
Ah,Ja...! És que els llogau i teniu por de qudar amb evidència...!

Valoración:1menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any

Estaria bé documentar-se abans de dir collonades.

No hi ha 95.000 pisos. Imagín que això deuen ser les places d'habitatges ja reglats que per cert, són unifamiliars.

Valoración:1menosmas
Per Conselleria, fa dervers d'un any

Podrien començar per documentar-se. No hi ha 95.000 pisos turístics. Imagín que es refereixen a places ja donades d'alta que per cert, són a unifamiliars.

Valoración:-1menosmas
Per M, fa dervers d'un any

ARRAN fa molts de dois, però a aquest diari li valdria més ficar-se amb els ultres de dretes, que son perillosos i tenen impunitat.

Valoración:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris