cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
26°

El País Valencià celebra la Diada amb l'emissió en proves de la nova televisió pública

À Punt

25-04-2018

Coincidint amb la Diada del 25 d’Abril al País Valencià, en què es commemora la Batalla d’Almansa de 1707 que va suposar la pèrdua dels Furs de València, torna la televisió pública valenciana. Després que el 29 de novembre de 2013 els valencians es quedessin sense radiotelevisió pública, aquest dimecres han començat les emissions en proves d'À Punt.

Alberto Fabra, aleshores president de la Generalitat Valenciana, va posar punt final al 2013 a una trajectòria tacada per la manipulació periodística per part del Partit Popular i amb una polèmica plantilla amb moltes contractacions a dit.

A les 8 hores del matí la carta d'ajust ha desaparegut i s'han iniciat les emissions en proves de la televisió d'À Punt. La programació infantil, amb la sèrie 'Els Bíters', ha estat l'encarregada d'encetar aquesta nova etapa, que permetrà recuperar per complet l'espai públic de comunicació valencià.

Tot i tractar-se d'emissions en proves, les xarxes socials s'han omplert de comentaris i fotografies d'usuaris seguint els primers minuts d'emissió en televisors, ordinadors i dispositius mòbils. Els continguts que s'han triat per a testar la continuïtat inclouen documentals, partides de pilota i certamens de bandes, a banda de sèries infantils de producció pròpia d’À Punt que ja es poden veure a la web.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris