cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

L'app 'Eleccions 21D' permetrà seguir en temps real l'escrutini

La ciutadania podrà seguir en temps real les dades de participació i els resultats de l’escrutini de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre. Un cop instal·lada al terminal mòbil o tauleta de l’usuari, l’aplicació Eleccions 21D permetrà consultar els avanços de la jornada electoral, els percentatges de participació i els resultats provisionals de les candidatures. Totes aquestes dades es podran comparar amb els de les eleccions de 2015 i 2012.

Les dades es poden seguir des de qualsevol lloc i en diversos nivells: Catalunya, circumscripcions, comarques i municipis. A més, l’usuari té l’opció de marcar com a favorita una d’aquestes àrees geogràfiques i seguir-la de forma preferent. Una de les funcionalitats de l’aplicació especifica són els vots aconseguits per les diferents candidatures, tant a nivell de Catalunya com per circumscripció, i conèixer el nom dels candidats electes.

'El meu Parlament', una funcionalitat que permet crear majories

Amb la funcionalitat ‘El meu Parlament’, l’usuari pot crear hipotètiques majories al Parlament, amb la possibilitat de poder posar un nom a la fórmula escollida, que es podrà comunicar i compartir a les xarxes socials. Aquestes aliances simulades podran evolucionar conforme avanci l’escrutini durant la nit electoral. L’aplicació Eleccions 21D permet introduir la simulació escollida abans del dia de les eleccions per poder fer el seu posterior seguiment.

Aquesta aplicació és la més exitosa de totes les que ha publicat la Generalitat. La versió corresponent a les eleccions del 25 de novembre de 2012 va assolir en només quatre dies prop de 80.000 descàrregues des de 120 països, i es va convertir en la primera en el rànquing de les aplicacions mòbils gratuïtes descarregades dels mercats d’Apple i Google.

L’app està disponible de forma gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes de les plataformes Android i IOS (iPhone/iPad), i es pot configurar en català, castellà i anglès.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris