nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
21°

Neix 'Impressors per la Democràcia' per facilitar les paperetes del referèndum

Un grup d'empreses impressores i de copisteria s'ha constituït amb el nom 'Impressors per la democràciai han obert una web on expliquen que imprimiran una papereta per cadascuna que el Govern espanyol requisi.

Les empreses que l'han constituïda es posen a disposició de la Generalitat per poder tenir a punt tot el material per a l'1 d'octubre. També fan una crida a altres empreses del sector perquè s'hi adhereixin, i a més posen a disposició dels usuaris la possibilitat d'imprimir les paperetes del referèndum amb les mides oficials establertes per la llei del Parlament. A més, demanen l'ajuda de persones que tenguin mitjà de transport per poder traslladar el material.

Manifest

Davant l'atac als drets fonamentals que l'Estat espanyol està duent a terme aquestes darreres setmanes, un grup d'impressors preocupats per la democràcia al nostre país volem manifestar:

Que ens posem a disposició del Govern de la Generalitat perquè pugui complir el compromís adquirit amb la ciutadania d'organitzar el referèndum sobre el futur de Catalunya convocat per al pròxim 1 d'octubre.

Que hem decidit fer un pas endavant en la defensa de la legal i legitima convocatòria posant-nos a imprimir paperetes i altre material necessari perquè la jornada es desenvolupi amb tota normalitat, i els catalans puguin expressar lliurement la seva opinió (sigui quina sigui) en una urna.

Fem una crida a altres professionals del nostre gremi per tal que ens ajudin en aquesta tasca cabdal de garantir la llibertat d'expressió, avui incomprensiblement amenaçada.

Igualment, emplacen tot el poble de Catalunya a treballar de manera activa perquè la diada de l'1 d'octubre esdevingui una gran victòria del nostre país i els animem a col·laborar en la difusió del mateix referèndum que l'Estat prohibeix i persegueix.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Com ho faran?, fa mes de 3 anys

És molt lloable la iniciativa d'quests impressors, però és un esforç inútil. Si no deixen obrir els col·legis electorals, si requisen tot el material preparat, si fan por als qui intervenen o està previst que intervenguin en tot el procés, com s'ha de poder dur a terme el referèndum? S'hauran de cercar altres vies de resistència.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris