cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Sense fitxatges i crèdit absolut per a Caparrós

El president Jaume Cladera ho assegurà després d’un consell d’administració en el qual Llorenç Serra Ferrer fou el gran absent. Es va aprovar la reformulació dels comptes i s’informà que el club encara no ha rebut la demanda del G30

24268

Cladera dóna explicacions als mitjans després d’una reunió del consell d’administració.

T. AYUGA

La greu crisi de resultats que travessa el Mallorca i que l'ha deixat a un punt de la zona de descens després de sumar un dels darrers 24 punts en joc no provocarà cap atac de pànic a la planta noble de l'Iberostar Estadi. Així ho assegurà el president vermell, Jaume Cladera, després del consell d'administració que tingué lloc ahir durant prop més de tres hores i mitja i en el qual el conseller delegat i màxim accionista, Llorenç Serra Ferrer, fou el gran absent. S'hi aprovà la reformulació dels comptes de la temporada 2011/12 i s'informà de l'ampliació de capital portada a terme. També es comunicà que el club encara no havia rebut la demanda del G30. A la trobada, no hi faltaren Biel Cerdà, Miquel Coca, Pere Terrasa, Utz Claassen i Pep Roig.

Tot i que el president Cladera va reconèixer la "preocupació" existent en el si de l'entitat per la situació de l'equip, fou clar a l'hora de transmetre la seva "absoluta" confiança cap a l'entrenador, Joaquín Caparrós, i cap a la plantilla. Cladera fou taxatiu en afirmar que el club no es reforçarà en el mercat d'hivern i que el tècnic d'Utrera gaudeix d'un crèdit pràcticament il·limitat.

"En aquests moments no es considera, en absolut, fer cap fitxatge. Pensam que tenim equip suficient per fer un bon paper, no només per salvar la categoria, sinó per fer un paper digne", i afegí que "del crèdit de Caparrós ni en parlam. Estam convençuts que farem un bon paper a la Lliga", explicà.

De qualsevol manera, la situació esportiva serà la gran protagonista del consell d'administració de dilluns que ve. Pere Terrasa aconseguí, a través d'un requeriment notarial, que s'inclogués a l'ordre del dia la valoració de la gestió del director esportiu. Així mateix, es convocarà la trobada de la junta general d'accionistes.

Reunió "tranquil·la"

A diferència d'altres reunions del màxim òrgan de govern del Mallorca, la trobada del consell d'administració d'ahir no tingué la tensió i els enfrontaments oberts d'altres ocasions.

El president destacà que els comptes pràcticament no havien patit modificacions i que només s'hi havien inclòs petites variacions a petició dels auditors. Així, el quitament de quinze milions d'euros efectuat gràcies a l'aprovació del conveni del concurs de creditors fou inclòs com a benefici extraordinari en l'exercici 2011/12. La variació del pressupost, tal com apuntaren Cladera i Cerdà, només fou de 48.000 euros. Terrasa i Roig hi votaren en contra, mentre que Claassen s'hi abstingué.

El president subratllà que, de moment, el club no havia rebut la demanda del G30. Segons diferents informacions, el G30 la registrà davant el Tribunal d'Arbitratge Esportiu a principis de novembre.

Cladera es referí a l'absència de Serra Ferrer i revelà que era en una reunió "molt, molt important" per al Mallorca, mentre que Terrasa la considerà una "falta absoluta de respecte". Claassen definí la reunió de "relativament bona" i celebrà que a la fi haguessin "guanyat la lògica i la racionalitat" en uns comptes que ell ja advocà per canviar. Finalment, Cerdà posà com a data límit aquest any per trobar una solució urbanística entre totes les parts implicades per continuar amb un projecte primordial per al futur del Mallorca com és la construcció d'un nou estadi i remarcà el clima tranquil de la trobada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris