algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

L’Atlètic posa en condicions la gespa

Està previst que se’n retirin prop de 18 tones de cautxú perquè el terreny de joc recuperi la uniformitat perduda

506

Les feines de condicionament de l’estadi s’allargaren fins ben entrada la nit. Fotos: M.À.C.

Tomeu Martí

L'Atlètic Balears va posar en condicions la gespa de l'Estadi Balear. Després de les repetides peticions de cos tècnic i jugadors, les quals s'iniciaren la temporada passada, el club presidit per Fernando Crespí ha decidit actuar perquè el bloc de Pep Sansó gaudeixi d'una superfície uniforme que els permeti desenvolupar el seu joc de la millor manera possible.

Les feines de condicionament començaren ahir dematí i s'allargaren fins ben entrada la nit. Durant els treballs, estava previst que es retirassin fins a 18 tones de cautxú, el qual impedia que la gespa presentàs el millor aspecte. La gespa fou instal·lada l'any 2006, però el cautxú se n'havia apoderat. Hi havia irregularitats que dificultaven el joc combinatiu que proposen els blanc-i-blaus. En diverses ocasions, Pep Sansó havia destacat que l'equip es desenvolupa millor quan juga a fora camp que quan ho fa de local. Els números així ho indiquen, ja a casa només han sumat sis punts, pels catorze que han aconseguit com a visitants.

Està previst que l'equip, avui, ja es pugui exercitar damunt la "nova" superfície, després que els operaris hagin finalitzat la seva feina. Cal apuntar que la mateixa empresa barcelonina que realitzà la instal·lació de la gespa ha estat l'encarregada de retirar-ne el cautxú amb la maquinària pertinent.

Procampo

L'Associació de Copropietaris de l'Estadi Balear, la Procampo, té nova junta directiva. En la reunió duita a terme el 7 de novembre s'acordà l'inici del període electoral i es fixà la data de les eleccions per avui mateix. Però a causa del fet que només es presentàs una candidatura, s'anul·laren. Així, Fernando Miró Cortés, que encapçala l'única candidatura concorrent, és el nou president de l'Assocació de Copropietaris de l'Estadi Balear. De totes maneres, les oficines de l'Estadi estaran obertes avui per si cap soci desconegués la informació i volgués presentar-se a exercir el seu dret.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris