nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Cladera confirma que el Mallorca està en venda

El president va declarar que la firma del conveni de creditors és el moment adequat per “trobar qualque inversor important amb vista al futur” de l’entitat

28926

Cladera i Serra Ferrer, durant el brindis de Nadal d’ahir amb la premsa a l’Iberostar Estadi.

RCDM

No és cap secret que una part dels actuals accionistes del Reial Mallorca vol abandonar el vaixell vermell. Després de l'adéu de la família Nadal, es van disparar les insinuacions, però ahir el president Jaume Cladera ho deixà ben clar plantant el cartell d'"en venda".

Rafel i Miquel Àngel Nadal obriren el camí que seguirà aviat el director general, Pere Terrasa, i pel qual també volen transitar el màxim accionista, Llorenç Serra Ferrer, i el president mateix. Fou aquest darrer qui ho confirmà en assenyalar la firma del conveni de creditors com el moment oportú per cedir el testimoni i "trobar qualque inversor important amb vista al futur del Mallorca i que en aquestes condicions poguéssim partir".

Cladera, en declaracons a IB3 Televisió, assenyalà que "seria un gran èxit acabar d'aprovar el conveni" (de creditors) per facilitar l'arribada de nous inversors i permetre la sortida de l'entitat palmesana d'una part dels accionistes actuals. Per moments va semblar que el president ja pensava en passat en afirmar que "ha estat un honor poder presidir el Mallorca", un lapsus que corregí immediatament precisant "o estar presidint el Mallorca", tot i les complicacions "del món del futbol".

Sobre el futur del director general del club i també accionista, Pere Terrasa, Cladera explicà que aquest ja li ha manifestat en diverses ocasions la intenció de partir. "Li agradaria que arribàssim a un acord per anar-se'n, hem de trobar-hi una sortida", manifestà l'encara president del Mallorca.

Cladera també admeté que "qualque cosa hem fet malament", quan fou preguntat per la partida de la família Nadal. "Quan aquests senyors han pres aquesta determinació, és perquè qualque cosa de les que hem fet no els ha convençut. És cert que perdre dues persones del reconeixement mundial que tenen Rafel Nadal i Miquel Àngel, un jugador de tres mundials, sempre és millor tenir-les en el club que perdrer-les, sense cap dubte", sentencià.•

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ex soci de 31 anys d'antiguitat, fa mes de 9 anys

El darrer "pelotasso". Ni casi han pssat dobles de la seva butxaca,, i son els salvadors d'una desfeta especulativa d'anys de vergonyossa gestió de propietaris que nomes s'han volgut lucrar i d'una cadena de xupacomisions que han duit a la institució a casi desapereixer.
Mentres molts de creditiors voran com no cobraran mes de la meitat del deute aquesta gentussa es lucrara d'un negoci redo ¿I aquets son els que estimen el Mallorca? No els he vist al camp en 31 anys, pero enguany son ells que no en vouen a mi!! Ex soci 142. i grasis. El mallorquinisma es un romanticisma que ja l'han matat, i mort jo ja no necessit carnet.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris