muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

El Reial Mallorca recorda que els administradors van aprovar el fitxatge d'Alfaro

Els administradors concursals han sol·licitat que s'anul·li el pagament de 500.000 € al Sevilla pel jugador, que el club va abonar en concepte de comissió a una societat domiciliada a Suïssa

El Reial Mallorca ha difós avui un comunicat en el qual "lamenta el desgraciat incident irresponsablement provocat" amb la contractació del futbolista Alejandro Alfaro, el traspàs del qual del Sevilla al club balear el passat estiu va tenir un cost global d'1,7 milions d'euros, i que ara és qüestionat per l'administració concursal del club balear.

Els administradors concursals del Reial Mallorca han sol·licitat a la titular del Jutjat del Mercantil 2 de Palma, Encarnació González, que anul·li un pagament de 500.000 euros al Sevilla per Alfaro, que el club balear va abonar en concepte de comissió a una societat domiciliada a Suïssa, Viasport SRL. Aquesta comissió va ser abonada, segons els administradors, només per tenir l'exclusivitat de la negociació amb Alejandro Alfaro.

"Els administradors (concursals) van aprovar el fitxatge d'Alfaro que ara qüestionen", assenyala el Mallorca en el comunicat. Els directius que encapçala el president, Jaume Cladera, subratllen que "corroboren les informacions quant a l'existència d'un contracte de negociació exclusiva amb Impera SA, un altre de traspàs amb el Sevilla FC i un d'intermediació amb Viasport SRL".

Les dues societats estan suposadament vinculades a un mateix administrador i van cobrar 987.500 euros. La resta, 750.000 euros, la va percebre el Sevilla.

I afegeixen: "Significar que els tres esmentats contractes no solament van ser firmats pels Srs. (Jaume) Cladera i (Llorenç) Serra Ferrer en representació del club, sinó que es va informar amb caràcter previ als administradors concursals, qui a més de formular algun suggeriment que va ser atès, van donar la seva aprovació als esmentats contractes, intervenint-los i firmant-los. Aquest més que rellevant fet és sorprenent omès a l'informe de l'administració concursal de 12 de desembre de 2011".

Els creditors del Mallorca en van acceptar dimarts passat una treu del 50 per cent i cobraran en un termini de cinc anys el deute, que va quedar fixada en poc més de 13 milions d'euros.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris