algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Jaume Cladera: 'El Mallorca està en venda si l'interessat aporta 30 milions'

El president del Reial Mallorca ha sortit al pas dels rumors durant la presentació de la campanya d'abonats per a la segona part de la Lliga


El president del Reial Mallorca, Jaume Cladera, ha sortit avui al pas dels rumors sobre la possibilitat que el club estigui en venda, i ha afirmat que l'entitat canviarà de propietaris, "només si l'interessat aporta 30 milions d'euros". "De forma genèrica, el Reial Mallorca no està en venda, però si l'empresa en qüestió o una persona particular compleix amb un dels objectius, que és un aportació de 30 milions d'euros, sí ho estaria", ha explicat Cladera, que al costat del tècnic Joaquín Caparrós, ha presentat la campanya d'abonats per a la segona part de la Lliga.

El president del RCD Mallorca ha explicat, així mateix, com es troba en aquests moments el conveni de creditors que s'ha d'aprovar el 13 de desembre, i ha assenyalat que està "ben enfocat". "Som optimista i crec que ho aconseguirem, ja que només falten per assolir acords amb creditors que reclamen uns 500.000 euros del deute total", ha explicat.

El Mallorca necessita l'adhesió d'almenys la meitat del crèdit ordinari, que ascendeix a 31.274.321 euros, perquè s'aprovi la proposta de conveni que presentarà als seus 200 creditors. Si això ocorre, els afectats pels impagaments que reclamen uns quinze milions d'euros n'acceptaran una treu del cinquanta per cent i una espera per cobrar d'un màxim de cinc anys.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris