nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

El Manacor reacciona massa tard i cau a Terol (2-1)

L'àrbitre va treure Petete en el minut 22 i Artabe en el 82. També féu fora Mut i el delegat manacorí

TEROL 2
MANACOR 1

CD TEROL: Carlos David (1), Monforte (1), Gerardo (1), Balleros (1), Víctor Salas (2), Chirri (1), Souto (1), David Peito (1), Negral (1), Aimar (2) i Óscar (1). César (1) per Carlos David, Cristian (1) per Víctor Salas i Àlex (1) per Chirri.

CD MANACOR
: Gaspar (1), Abel (1), Julio (1), Petete (1), Barbón (2), Mut(1), Nico (1), Llull(1), Campins (1), Gili (1) i Artabe (1). Rafa (2) per Mut, Luís (1) per Llull i Arnau (1) per Gili.

GOLS
:
1-0: minut 36, Víctor Salas.
2-0: minut 63, Aimar.
2-1: minut 88, Rafa.

ÀRBITRE
: Gorka Sagués Oscoz. Amonestà Abel, Nico i Julio i expulsà per doble amonestació Petete en el minut 18 i Artabe en el 82, a més d'expulsar amb vermella directa el tècnic visitant, Jaume Mut, i el delegat, Eugenio. També va treure del camp el local Souto, per doble amonestació, en el minut 78 de joc.

Sense opcions. El Manacor lluità contra els elements a Terol i va caure 2-1 davant un possible rival directe en la lluita per evitar el descens al final de la temporada. Fins a la matinera expulsió de Petete, en el minut 22 de joc, el conjunt mallorquí fou superior al rival. Tanmateix, el contratemps de quedar tan aviat amb un home menys i d'encaixar el primer gol deu minuts abans del descans va fer que la missió de puntuar en terra aragonesa es complicàs massa. Els de Jaume Mut no es rendiren mai i, quan semblava que l'empat podia arribar, Aimar pegà el cop definitiu en el minut 63.

En el minut 78, la superioritat numèrica local quedà neutralitzada amb l'expulsió de Souto, però al cap de quatre minuts Artabe també veia el camí del vestidor. Malgrat això, el Manacor tractà de reduir diferències i ho aconseguí mitjançant Rafa en el minut 88. Era massa tard. Al final, la victòria dels peninsulars deixa el Manacor altra vegada a la part baixa de la taula i amb dues baixes importants amb vista al proper compromís, en el qual tampoc no hi podrà ser Jaume Mut, expulsat en el partit de Terol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris