algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

...i altres herbes

Publicitat
Els administradors concursals del Reial Mallorca Sebastià Frau, José Miguel Cregenzán i Pedro Mir estan ben disgustats. Sembla que han detectat un grapat de factures estranyes, de les quals exigiran explicacions a Llorenç Serra Ferrer.

Caparrós
Tothom sap que Joaquín Caparrós creu en l'anomenat futbol formatiu. Ho ha demostrat, sobradament, al Sevilla, al Deportivo i a l'Athletic. Idò bé, dimecres va quedar clara la seva implicació amb el Reial Mallorca. Entrenà la primera plantilla al matí i a l'horabaixa, i en acabar la darrera sessió preparatòria acudí, en companyia de Llorenç Serra Ferrer, a Binissalem, on el filial jugava un partit de Copa Federació. Caparrós no es va perdre detall del joc de l'equip de Miquel Soler, que col·locà sobre el terreny de joc un onze ben poc habitual.

Nadal
Vaig escoltar Miquel Àngel Nadal com reconeixia que el seu adéu del consell d'administració del Mallorca també és una manera d'expressar el rebuig pels darrers esdeveniments. Nadal, entre moltes altres coses, no va veure amb bon ulls el tracte dispensat a Michael Laudrup.


La guerra
La guerra entre Serra Ferrer i Pere Terrasa no s'ha acabat. Sembla, fins i tot, que la treva decretada fa uns dies podria acabar-se abans d'allò previst.


IB3 (I)
Llegesc a la pàgina web d'IB3, concretament al tauler d'anuncis, que es procedirà a la selecció de personal directiu professional de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. Curiosament, setmanes enrera ja aparegueren els noms de les persones que ocuparan aquests càrrecs. No entenc res. Perquè els concursos és impossible que estiguin arreglats, no es ver? No és possible que Antoni Gómez, conseller de Presidència, director general d'IB3 i un dels membres habituals del seguici del president José Ramón Bauzá, no sabés que, en compliment de la Llei del sector públic, aprovada el juliol del 2010, era imprescindible convocar un concurs. Entre els càrrecs que estan sense cobrir hi ha el de director gerent, director de televisió, director d'informatius d'IB3 TV, cap d'esports d'IB3 TV, director d'IB3 Ràdio...

Parlem d'esports. Però no s'havia dit que Carlos Hernández era el nou cap d'esports. I ara? Bé, és clar, no pot descartar-se que Carlos Hernández sigui l'únic aspirant a ocupar la màxima responsabilitat esportiva d'IB3 TV i, per tant, es guanyi així la plaça. Seria una mica còmic, esperpèntic i vergonyós, però no es pot descartar. Ah, és clar, també podria ser que Carlos Hernández guanyàs el concurs, encara que s'hi presentin altres candidats. Seria igual de còmic, esperpèntic i vergonyós. Una cosa sembla segura: amb l'actual situació de crisi, no hi haurà duplicitat de càrrecs. Vull dir que, si Hernández no guanya el concurs, no exercirà de cap d'esports. O algun espavilat cerca solucions legals. Podria ser nomenat càrrec de confiança?


IB3 (II)
Entre les condicions del procés de selecció del cap d'esports d'IB3 Televisió hi ha la d'"estar en possessió del títol de llicenciatura o en condicions d'obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds. O certificar, almanco, 5 anys d'exercici professional dins el sector de la comunicació". El termini per presentar les sol·licituds és de cinc dies hàbils des de l'endemà de la publicació d'aquest document al tauler d'anuncis de la seu de l'Ens a Calvià i a la pagìna web d'IB3. Per cert, la comissió de selecció està formada per Francisca Villarino, Concepción Albertí i Antoni Traveria. Uf!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep, fa mes de 9 anys

En Marca sale que Nadal deja de pertenecer el grupo de técnicos del Club ¿es cierto?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris