algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Caparrós ja comanda

El tècnic d'Utrera mostrà el seu llibre d'estil en el primer entrenament al capdavant del Mallorca, que es caracteritzà per la gran intensitat de la feina

127280

Caparrós ha dirigit el primer entrenament amb el seu nou equip.

Ferran Aguiló(J. Torres.)

Joaquín Caparrós ja comanda en el Reial Mallorca. El d'Utrera, després de ser presentat oficialment dimarts com a nou entrenador de l'equip, dirigí ahir la primera jornada d'entrenaments a la ciutat esportiva Antonio Asensio, en una doble sessió que es caracteritzà per la intensitat que el tècnic imprimí en tots i cadascun dels exercicis.

Caparrós anava de bon de veres quan anuncià que arribava a l'Illa amb la intenció de posar "tota l'ànima, tots els coneixements i tota la passió" en la seva feina. De fet, el preparador andalús es presentà a Son Bibiloni a les 8.45 hores, tot i que l'entrenament estava programat per a les 10.30, amb la intenció de començar a familiaritzar-se amb les instal·lacions, el personal i el material que estarà a la seva disposició.

També hagueren de matinar la resta d'integrants del nombrós cos tècnic (fisioterapeutes, metges i encarregats de material inclosos) per planificar la feina fins al darrer detall.

Caparrós arribà al Mallorca acompanyat per un segon tècnic (Luci Martin), un preparador físic (Aurelio Martín) i un entrenador de porters (Luís Llopis), la qual cosa no ha significat la sortida de Miquel Àngel Nadal ni de Pep Alomar, que continuen en els càrrecs. L'única baixa en el nou organigrama tècnic és la de l'anterior entrenador de porters, Miki Garro, a qui se cercaran altres funcions dins el club.

Minuts abans de la sessió, Nadal fou l'encarregat de fer les presentacions entre la plantilla i Caparrós. De fet, l'entrenador andalús no deixà passar cap oportunitat de demanar consell i informació sobre els seus homes al manacorí. No perd el temps i vol tenir una radiografia completa del nou equip com més prest millor. Fetes les presentacions, els jugadors començaren a suar en una sessió matinal que es perllongà dues hores i en la qual es treballà la resistència física i en la qual la pilota també tingué quota de protagonisme.

Els futbolistes feren rondos i jugaren un partidet en un camp reduït, en què es treballà la pressió i en què Caparrós exigí la màxima intensitat. El tècnic sevillà no es cansà d'esperonar els homes, de corregir errades i posicions, i no es tallà ni un pèl l'hora de repartir tocs d'atenció. Joaquín Caparrós, en estat pur. La sessió matinal -a l'horabaixa el Mallorca tornà a entrenar- es féu sota l'atenta mirada de Llorenç Serra Ferrer, qui es deixà veure per Son Bibiloni i no perdé detall del primer dia de feina de la seva darrera gran aposta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris