algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

...i altres herbes

La família Nadal
La família Nadal ha abandonat el consell d'administració del Mallorca i n'ha partit, com era d'esperar, sense fer renou, intentant no deixar gaire malament Llorenç Serra Ferrer. No ho han tingut fàcil, i menys encara després que Miquel Àngel Nadal atribuís dissabte a Michael Laudrup gran part del mèrit de l'empat aconseguit a Pamplona. Ens han fet saber que l'exfutbolista del Mallorca i del Barça considerava incompatible la presència al consell amb un càrrec tècnic a l'organigrama del club. La realitat és que les discrepàncies de la família Nadal amb Llorenç Serra Ferrer són les que han provocat la seva sortida de la cúpula directiva. En resum, que als Nadal no els agrada la manera com gestiona l'entitat de Serra Ferrer. Ni més ni pus.

De fet, per posar-ne només un exemple, ara ja podeu saber que Sebastià Nadal, pare de Rafel, ja fa molt de temps que no acudeix a la llotja presidencial de Son Moix. I que les crítiques d'aquesta família manacorina són, en general, les que formularia qualsevol mallorquinista. Dit això, la veritat és que el Mallorca no ha sabut aprofitar la presència dels Nadal al consell d'administració per aconseguir patrocinadors nous. No ha sabut vendre el fet que Rafel Nadal, una icona mediàtica, sigui un mallorquinista més. Un cop subratllat aquest punt, també és ver que Serra Ferrer no ha tractat Fernando Martos, representant fins dilluns de la família Nadal al consell d'administració, com es mereix. Ho remarc perquè no és possible que un membre d'aquest òrgan s'assabenti de la venda de Jonathan De Guzmán, per exemple, per la premsa. El president, Jaume Cladera, i el vicepresident i màxim accionista, Llorenç Serra Ferrer, han de cuidar una mica més les formes.

Pere Terrasa
El director general del Reial Mallorca, Pere Terrasa, ha quedat al club, però podeu estar ben segurs que, més prest que tard, abandonarà la Societat Anònima Esportiva. És comprensible perquè, després de tot el que ha passat, és impossible mantenir l'adequada relació de confiança. Terrasa aguantarà, a tot estirar, fins a final de temporada. Així i tot, ja ho trob molt.

Els inversors
M'han de creure si els coment que no crec que aquests inversors suïssos acabin adquirint el Reial Mallorca. Mirin vostès, jo tenc clar que Llorenç Serra Ferrer i Pere Terrasa, que sembla que han conduït la negociació amb aquest grup inversor, són grans mallorquinistes. I puc entendre que tractin d'exigir als compradors que garanteixin una inversió a la SAE de 30 milions d'euros. I tampoc no seria estrany que ens volguessin fer creure que estan disposats a vendre el Mallorca pel mateix preu de compra. Seria, certament, un gest de mallorquinisme. En aquest sentit, Terrasa ha manifestat en un grapat d'ocasions que no vol enriquir-se amb el Mallorca. Serra Ferrer sempre ha assegurat que és mallorquinista, però els darrers dies ens han fet saber que el pobler havia demanat dotze milions d'euros als suïssos per la venda del club. Bé, ara que hi pens, una vegada que regnen la companyonia i l'amistat al consell d'administració, que ningú no s'estranyi si ja no és vera que en demanàs 12 milions d'euros. I també pot ser que ara ja no estigui tan malament voler fer qualque duro amb la venda. Què els sembla?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dimonio, fa mes de 9 anys

En Rafel Nadal no es mallorquinista. Es del Madrid. De fet moltes vegades surt als mitjans que ha anat al Bernabeu. Al camp del Mallorca l'hem vist ben poc.

Valoració:0menosmas
Per toni, fa mes de 9 anys

Tampoc puc entendre aqueste defensa d'en Laudrup, quan era evident que el Mallorca no podia seguir així, jugant així com ho feia. Amb Laudrup teníem la segona assegurada, això sí amb elegància.

Valoració:1menosmas
Per toni, fa mes de 9 anys

Però si és del MADRID.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris