algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

La crisi s'ha tancat en fals

"Això era i no era... Bon viatge faci la cadernera..."
Idò! Això del Reial Mallorca és com una rondalla. Déu meuet! Són uns barruts. Es deuen pensar que tots els mallorquinistes, sense excepcions, són curts. Quina tropa!
Llorenç Serra Ferrer i el seu grup de fidels incondicionals han parlat pestes de Pere Terrasa, a qui han acusat de deslleial i de ser una peça fonamental d'una conspiració per allunyar el pobler de la Societat Anònima Esportiva. I l'han acusat també de mil-i-una maldats més. Ah, i de Serra Ferrer allò més suau que se n'ha dit les darreres hores és que va demanar dotze milions d'euros per la venda del Reial Mallorca.

En definitiva, que ahir es va escenificar una pau impossible. Tard o d'hora tornarà la guerra i, aleshores, serà encara més cruenta i sanguinària. Allò més important no són les disputes personals, sinó la manera de gestionar l'entitat, les errades i els encerts en la presa de decisions...
Ara ens volen fer creure que Serra Ferrer i Terrasa són amics, però no han resolt ridículs tan esperpèntics com el protagonitzat per la Societat Anònima Esportiva envers el Lluís Sitjar. I tampoc no s'ha arreglat el conflicte de Biel Cerdà amb la Federació de Penyes, ni Serra Ferrer ha canviat el seu caràcter... El Mallorca viu ara apedaçat. Per què? No en sabran mai. Per cert, poden estar segurs que Terrasa, com a molt tard, serà al Mallorca fins al 30 de juny. Els més vius... els Nadal.
"I encara són vius si no són morts...".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris