nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El president Cladera medita la dimissió

Dirà adéu al Mallorca de manera irrevocable si creu que és allò millor per a l'entitat. Titlla d'inadmissibles les declaracions dels diversos consellers

Jaume Cladera es trobava ahir entre la sorpresa i la indignació. Havia esclatat una guerra oberta entre el seu amic i màxim accionista, Llorenç Serra Ferrer, i el director general, Pere Terrasa. El president era conscient que les relacions entre Serra Ferrer i Terrasa no eren bones, però en cap cas no les imaginà tan deteriorades.

Cladera no va voler fer ahir declaracions públiques i es limità a assenyalar que "estic reflexionant". El president decidí convocar una reunió extraordinària del consell d'administració, per dialogar sobre la crisi oberta. Cladera, a més, medita ara si ha de presentar la seva renúncia irrevocable o no. De fet, no seria estrany que Cladera dimitís i abandonàs al seu amic Serra Ferrer. En aquest sentit, el president ha estat molt crític amb la gestió del pobler i ahir, per exemple, no va voler anar a Cort per parlar una altra vegada del futur del Lluís Sitjar. Cladera precisament havia assegurat, en la primera reunió amb el batle Mateu Isern, que en un termini de quinze dies presentarien les garanties de solvència, que encara avui no han estat capaços d'exhibir.
El president medita l'adéu, però té clar que la seva decisió no dependrà de l'amistat que manté, i fa comptes conservar, amb Serra Ferrer. Cladera, en aquest sentit, sempre ha deixat clar que, per damunt de l'amistat, hi ha el Reial Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris