nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Avui, nova reunió a l'LFP

La segona jornada de Lliga tampoc no podria disputar-se si no s'acosten posicions en la reunió d'avui migdia entre futbolistes i Lliga Professional

33252

José Luis Astiazarán, president de l'lLFP, arriba a la reunió amb l'AFE, dissapte passat.

Gustavo Cuevas

La segona jornada de Lliga, que s'hauria de disputar el cap de setmana que ve, tampoc no podria jugar-se si continuen les mateixes diferències entre la Lliga de Futbol Professional i l'Associació de Futbolistes Espanyols, després del fracàs de la darrera reunió entre tots dos organismes, celebrada dissabte passat. Avui migdia tornaran a veure's les cares a la seu de l'LFP, tot i que no hi ha gaire optimisme, ja que els posicionaments no s'han acostat gens ni mica, més aviat el contrari. Les darreres declaracions del president de l'AFE, Luis Rubiales, deixen ben clar que el conflicte, lluny de solucionar-se, està més viu que mai i que no pensen desconvocar la vaga dels futbolistes de Primera i Segona Divisió: "Fins que no se solucionin totes les diferències, no hi haurà Lliga". Així de clar es mostrà el principal representant dels futbolistes, que, a més, negà que la seva associació lluiti per les millores salarials dels seus associats: "Nosaltres només lluitem -i la vaga és per això- perquè es compleixin els contractes".

Entrenaments voluntaris

No hi ha unanimitat entre la manera de secundar la vaga dels diferents clubs de Primera i Segona Divisió. Ahir diumenge, en no haver-hi competició, molts de clubs -a instàncies dels seus entrenadors- decidiren donar dia lliure als futbolistes i estalviar-se, així, futurs problemes amb relació al fet de si caldrà descomptar un dia de feina als futbolistes que donen suport a la vaga. Molt d'altres optaren per la fórmula d'"entrenament voluntari", en què cap jugador no era citat oficialment, però tots eren ben rebuts pel seu tècnic quan s'acostaven a l'estadi o al centre d'entrenament per continuar amb l'activitat en aquest inici de temporada. D'altres, com els jugadors del Reial Betis, fa quatre dies que estan en vaga i cap d'ells no s'acostat a l'estadi verd-i-blanc.

Una repassada a alguns equips; el Barça, per exemple, tornarà als entrenaments avui (aquest vespre juguen el trofeu Joan Gamper davant el Nàpols), després que Guardiola donàs lliure ahir als campions de la Supercopa, que anaren tots a l'entrenament voluntari de dissabte passat programat pel tècnic de Santpedor. Manzano, tècnic de l'Atlètic de Madrid, ha programat doble sessió per a avui, després de donar ahir el dia lliure als seus jugadors. D'altra banda, la plantilla de l'Athletic de Bilbao ha estat citada per a avui a les deu del matí i quda per veure si hi haurà entrenament. Els jugadors de l'Espanyol, en canvi, no s'entrenaran fins demà, igual que els futbolistes del Getafe i el Màlaga, que decidiren complir tres dels quatre dies de vaga programats. Els jugadors del Reial Madrid no han fet vaga cap dia i Mourinho ha pogut comptar amb tots ells. L'Sporting sí que respecta la vaga, com el Racing, mentre que els jugadors del València i el Saragossa respectaren tres dies de vaga, tot i que avui tornen als entrenaments. Per la seva part, el Granada fa quatres dies de vaga.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris