nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Dissabte sense Lliga ni acord

L'LFP i l'AFE es tornaren a reunir ahir, però no revelaren l'estat de la negociació per desbloquejar la vaga de la setmana que ve

La Lliga de Futbol Professional (LFP) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) es varen tornar a reunir ahir per cercar un acord que desconvoqui la vaga de futbolistes, que ha impedit el començament del campionat aquest cap de setmana.

Les dues parts continuaren la negociació a la seu de l'AFE gairebé tres hores, en la tercera trobada des que el sindicat de jugadors anuncià, el passat dia 11, una aturada per a les dues primeres jornades de competició. Les respectives juntes directives foren encapçalades per José Luis Astiazaran com a president de la Lliga, i Luis Rubiales, màxim responsable de l'AFE, encara que cap de les parts no volgué revelar en quin punt estan les converses.

Ambdues institucions tindran un nou encontre demà mateix a les 12.00 hores, a la seu de l'LFP, amb l'objectiu d'arribar a una entesa que permeti iniciar el principal torneig estatal el cap de setmana que ve.

Rubiales es manté ferm

El president de l'Associació de Futbolistes Espanyols, Luis Rubiales, declarà que fins que "no acabi" la negociació que mantenen amb la Lliga de Futbol Professional "no es jugarà res", de manera que poden perillar les properes jornades.

"Les posicions ja eren llunyanes i és impossible arreglar-ho en una sola sessió. Els pròxims dos o tres dies seran per estudiar els plantejaments i, a partir d'aquí, treballar amb vista a una solució. Ara mateix, tenim una vaga convocada i si la situació no es resol, no hi haurà partits", expressà.

Rubiales emfasitzà la importància d'un pacte entre els dos bàndols. "Hem de crear un marc de més confiança i que doni seguretat al futbol i a la nostra Lliga. Cal trobar mesures que permetin que els contractes s'abonin sempre. Sense cap dubte, el fons de garantia salarial serà molt important, perquè permetrà que el dany ja fet es repari, però no podem estar sempre així", indicà. "Ens hi posàrem a final de maig i, considerant els punts que ens separen, és complicat poder subscriure cap acord en tan poc temps", va exposar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris