cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

El futbol de ca nostra

At. Balears
La Federació de Penyes de l'Atlètic Balears vol informar totes les penyes i aficionats de l'Atlètic Balears que organitza un desplaçament en autocar per anar a veure el partit corresponent a la jornada 1 a Manacor. El duel es jugarà diumenge 21 d'agost a les 19.00 al camp municipal de na Capellera. És obert a tothom, no sols als socis de les penyes, i per reservar és necesari pagar 7€.

Penya Arrabal
El nou de l'escola de futbol de la Penya Arrabal, Tomàs Gibert, comentà que té un gran i únic objectiu en aquest càrrec: fer aprendre als joves un esport com el futbol, que agrada a molta gent. Ha fet aquesta escola a la Penya amb "la intenció d'educar els nins per mitjà d'alguna cosa que els agradi i això és el futbol", argumentà Gibert. Aquesta escola oferirà als nins la il·lusió i l'experiència d'entrenadors de futbol i monitors que plantejaran exercicis segons les categories. Destaquen per als més petits activitats de psicomotricitat, jocs preesportius, jocs adaptats, que introdueixen el treball tècnic, tàctic i físic de manera progressiva amb una programació escalonada per nivells segons l'edat i el desenvolupament motor. El club vermell comentà que està content de veure a la fi una escoleta amb un projecte seriós i que no acabi sent una guarderia. En conclusió, l'exentrenador d'Andratx, Platges de Calvià, Manacor, Margalidà i At. Balears comentà que està molt content de tornar a ser entrenador d'infants i està il·lusionat de començar l'1 de setembre, o quan comenci el curs escolar, per fer més fàcil l'entrada de joves.

Gallet
El Sóller afronta la nova temporada amb la il·lusió renovada. Després de superar una etapa convulsa, el club presidit per Llucia Oliver ha format una plantilla que promet batalla a Regional Preferent i que té el ferm i clar objectiu de tornar a la màxima categoria del futbol illenc. Amb el retorn a l'equip de jugadors sollerics de renom, com Tomeu Reynés i Marc Tovar, el bloc dirigit per Quique Pérez es presenta com un dels gallets de la categoria. Dimecres, els de la Vall empataren a zero en l'amistós que disputaren a Son Ferriol davant el conjunt de Luis Espinosa. És una bona mostra que seran un os dur de rosegar.

Campanet (I)
L'entrenador del Campanet, Miquel Mayorca, està molt content i tot és gràcies a la seva plantilla. El tècnic del nou equip de Primera Divisió Preferent analitzà els partits jugats per ara en la pretemporada i comentà que està molt orgullós de tenir una plantilla de la qual no pot extreure res de negatiu, ja que estan molt damunt de les expectatives creades. "Tenc una plantilla amb una capacitat física, tècnica i moral increïble i per això tenc plena confiança en els meus jugadors", afegí Mayoca. L'entrenador, a més, comentà que estan esperant una incorporació més, però que arribarà a mitjan setembre o octubre i que continuen amb la plantilla de l'any passat amb 4 fixatges necessaris.

Campanet (II)
Mayorca explicà que l'objectiu del club és consolidar la categoria i mantenir-s'hi durants uns anys per així poder donar més sortida als joves que surten del Juvenil, ja que l'any passat hi varen jugar uns quants però és millot jugar a Preferent que a Primera. A tot això, argumentà que la permanència serà difícil, perquè són un equip recent ascendit i tots els conjunts voldran guanyar-lo. "Nosaltres tindrem molt respecte als nostres rivals, però farem el que sabem, que és jugar a futbol amb molta confiança, i a poc a poc i bona lletra sabrem a quina posició quedarem", va finalitzar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris