nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

...i altres herbes

Lluís Sitjar (I)
El Reial Mallorca es va comprometre el passat 12 de juliol a presentar garanties de la inversió necessària -200 milions d'euros- per construir el nou Lluís Sitjar en un termini de quinze dies. Mateu Isern, Àlvaro Gijón, Fernando Gilet i companyia continuen esperant. Gràcies a Déu, estan ben assegudets.

Lluís Sitjar (II)
I és de suposar que Llorenç Serra Ferrer, Jaume Cladera i, molt especialment, Biel Cerdà continuen a la recerca del grup inversor disposat a gastar 200 milions d'euros.

La venda
És a la venda el Reial Mallorca? Jo diria que no, però que si arriba una oferta important i que garanteixi la viabilitat i millora esportiva de l'entitat... Vull dir, que si arriba un inversor disposat a gastar un bon grapat de milions per fitxar futbolistes... Serra Ferrer i la resta d'accionistes no tindran cap inconvenient per vendre. És a dir, que ara per ara no podem descartar que el Mallorca canviï de mans, tot i que no serà fàcil trobar un inversor.

Fundació
Tenen res a veure els administradors concursals del Reial Mallorca -Sebastià Frau, José Miguel Cregenzan i Pedro Mir- amb la Fundació Reial Mallorca? Sospit que no. I és possible que la Fundació faci pagaments que per ventura els administradors mai no autoritzarien? No ho crec. És possible que hi hagi treballadors que cobren una part del seu sou de la Fundació? No ho crec.

Cladera (I)
El company Tomeu Terrasa va entrevistar dilluns passat a Ultima Hora Punto Radio el president del Reial Mallorca Jaume Cladera. Va dir coses prou interessants quan va reconèixer, per exemple, que seria bo que l'entitat disposàs d'un secretari tècnic. D'aquesta manera, venia a dir que no és bo per la Societat Anònima Esportiva que Llorenç Serra Ferrer sigui el màxim responsable esportiu de l'entitat. El president, així mateix, reconeixia que encara no hi ha rival pel pròxim Trofeu Ciutat de Palma. És possible? Déu meuet!

Cladera (II)
El president Jaume Cladera no va tenir tampoc cap problema per reconèixer que la campanya d'abonats no acaba d'anar com s'esperaven. En tot cas, explicà que les xifres d'abonats són molt semblants a les de la temporada anterior. És cert que els fitxatges no conviden a l'entusiasme, però també és vera que s'ha de valorar també la situació econòmica de l'entitat, que es troba en concurs de creditors. En qualsevol cas, el pitjor de tot és aquesta sensació que s'ha instal·lat entre molts aficionats de que el Mallorca no baixarà, perquè n'hi ha de pitjors.

Atlètic de Madrid
Aprofitant la meva estada a Madrid, dijous passat vaig anar al Vicente Calderón a presenciar el partit de la prèvia de l'European League entre l'Atlètic de Madrid i l'Stromgodset noruec. Idò bé, em va sorprendre l'ambient, que fou extraordinari. Entenc perfectament l'odi dels aficionats del conjunt madrileny cap a Agüero, tot i que desitjar la mort d'algú, sigui qui sigui, em sembla impresentable. En tot cas, m'heu de permetre que us expliqui el més sorprenent de tot el que hi vaig viure: no vaig poder esbrinar ni una sola camiseta amb el nom del Kun Agüero. Ni una. Idò!

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris