nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Pereira, un mes de baixa

El jugador francès pateix una distensió del lligament creuat del genoll, que va sofrir davant el Groningen. L'interior mallorquinista regateja els pitjors pronòstics i tan sols es perdrà les primeres jornades de Lliga

Bones notícies per al Reial Mallorca. El francès Michael Pereira estarà disponible per ajudar l'equip vermell d'aquí a un mes, ja que la lesió en el genoll de la cama dreta és més lleu del que es va arribar a tèmer diumenge en la concentració després del partit davant el Groningen.

L'interior del Mallorca pateix una distensió del lligament creuat anterior sense signes de trencament acompanyat de signes de subluxació del cap del peroné en el genoll dret, segons el diagnòstic que anuncià ahir el club a través de la pàgina web.
El principal temor era que Pereira hagués patit un trencatment del lligament, una de les lesions més díficils de tractar i que necessita un període de recuperació de mig any aproximadament. Els temors sorgiren per la inflamació que tenia el jugador al genoll i que no permeteren que el metge de l'equip, Tomeu Munar, en realitzàs una exploració precisa. Els forts dolors que patí el futbolista hores després també varen contribuir a encendre les alarmes.

Ahir Pereira i Munar agafaren un taxi en direcció a la clínica Palma Planas per ser sotmès a una ressonància magnètica tot just arribar a Palma amb la resta de l'expedició. Llavors, el migcampista vermell afirmà que se sent "bé" i no mostrava signes de dolor. Si hagués patit un trencament, hauria condicionat la configuració de la plantilla mallorquinista, ja que la direcció esportiva es troba ara mateix a la recerca d'un davanter centre després de la fugida de Webó.

Aquesta lesió ve acompanyada d'un esquinç al turmell dret de grau I-II. En total, es preveu que el jugador francès es perdi els primers partits de Lliga, com també el Ciutat de Palma. Pereira ha estat un jugador força utiltzat en aquest stage a Holanda, on ha jugat tots els partits, en tres dels quals ho ha fet com a titular, i gaudeix de la plena confiança de Michael Laudrup. Tot i això, el danès disposa de diverses opcions per substituir-lo temporalment, ja que Aki, N'Sue, Castro (si finalment no se'n va), Tejera, Kevin i fins i tot Ximo poden ocupar el seu lloc a la banda en els primers compassos del campionat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris