algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

El futbol de ca nostra

Assemblea
La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) durà a terme avui dematí l'assemblea general ordinària a la sala d'actes del Col·legi de Santa Mònica, a Palma (C/ de la Reina Violant, 9) a partir de les 11.00 en primera convocatòria. Presidida per Miquel Bestard, hi estan convocats tots els presidents de clubs de les Illes. El punt de l'ordre del dia que més expectació generarà serà el sorteig del calendari de la Tercera Divisió. També s'hi tractaran assumptes referents a la competició, com l'admissió de nous equips, de clubs ja inscrits a la competició i la creació d'altres categories, l'ampliació del nombre de grups i la inclusió de nous equips. Com no podria ser d'altra manera, també se sotmetran a l'aprovació dels assembleistes els comptes de la FFIB, tant de la temporada anterior com dels pressupost per a la propera.

Adéu d'Ernesto
Ernesto García, fins aquesta temporada capità de l'Atlètic Balears, va fer públic que se n'anava del club de la via de cintura mitjançant el compte de Facebook. En la carta explica el motiu que ha provocat que no s'hagi pogut arribar a un acord amb els dirigents blanc-i-blaus per la renovació del seu contracte. Bàsicament perquè considerava que l'oferta que li havien presentat era "irrisòria". A més, destacà que els dirigents blanc-i-blaus havien volgut incloure una clàusula en el seu contracte que incloïa un aspecte personal, un fet que ell considerà com una "manca de confiança". Tot i això, volgué deixar molt clar que no demanava res de l'altre món en l'aspecte econòmic.
Deixant de banda aquest camp, Ernesto donà les gràcies a tots aquells que durant els tres anys que ha vestit la camiseta de l'Atlètic l'han fet sentir com a casa. I és que tal com diu ell: "A Peguera hi haurà un balearico més".

Sant Francesc
El Sant Francesc de la Divisió d'Honor juvenil va començar dijous la pretemporada a les ordres del nou tècnic col·legial, Paco Esteban, que també desenvoluparà les funcions de coordinador de tota l'estructura esportiva del club. En aquest sentit, Esteban està intentant conformar un equip de tècnics de la seva confiança que portin les regnes dels diferents equips inferiors de l'entitat.

Maitane López
Maitane López Millán està d'enhorabona. La jugadora de l'Sporting Atlètic Ciutat de Palma va ser convocada per disputar l'Europeu sub 17 que tindrà lloc entre el proper dia 28 i 31 de juliol a la ciutat suïssa de Nyon. La setmana passada Maitane ja va assistir a les jornades d'entrenaments a Las Rozas per definir la llista de seleccionades. Maitane, que forma part de les cinc defenses seleccionades, va aconseguir convèncer els tècnics de la seva vàlua. L'exigència per les seleccionades serà màxima, ja que en la darrera edició del l'Europeu Espanya obtingué el títol. Des d'aquí li desitjam la millor sort!

CE Sant Agustí
La temporada que ve hi haurà un altre club barallant-se pels terrenys de lloc de les Illes. El Club Esportiu Sant Agustí sorgirà sota el suport de l'Associació de veïns del barri i jugarà al poliesportiu de Gènova. Aquesta entitat no hauria sorgit sense l'ajut d'una persona, Jaime Turró, exentrenador del femení del Gènova i que ara exercirà funcions de coordinador del club.
A més d'això, Turró farà una altra vegada d'entrenador de les mateixes jugadores de l'any passat, ja que tot i la negativa del Gènova ha fet un club per a elles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris