algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

“Pel bé del club, hem de resoldre el tema de Webó”

El vicepresident i director esportiu del Reial Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, té previst reunir-se avui amb el davanter camerunès per desbloquejar el conflicte sobre el futur del futbolista

El vicepresident i director esportiu del Reial Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, va fer ahir una crida al seny i al sentit comú i assegurà que "pel bé del club" cal resoldre el conflicte amb el davanter Pierre Webó com més aviat millor. Serra Ferrer té previst reunir-se avui dematí amb el futbolista camerunès per conèixer la seva versió dels fets que en forçaren la negativa a participar en els dos partits amistosos que el Mallorca disputà per terres sueques contra el Hammerby i el Leicester, i intentar arribar a un acord. Webó està molest per considerar que el club no s'està portant bé amb ell, ja que encara no li ha fet cap oferta per renovar el contracte, que finalitza el 30 de juny del 2012, ni li vol donar la carta de llibertat per poder fitxar per un altre club.

Per Serra Ferrer, la solució al conflicte implica el diàleg i negociar l'acord amb seny. "És qüestió d'escoltar la gent. Primer Pierre (Webó), per veure si es manté en la seva actitud; després parlar amb Michael (Laudrup) i després l'assessoria jurídica del club serà qui prendrà una determinació", comentà el pobler.

Pel seu acte d'indisciplina, el Mallorca ha obert un expedient al futbolista, però abans de fixar un càstig s'escoltarà la seva versió dels fets. Si Webó es mostra inflexible en les seva actitud, el club podria fins i tot suspendre'l de feina i sou. Serra Ferrer preveu tres escenaris possibles com a desenllaç del conflicte: "Primer, que arribem a un acord amb el qual ambdues parts quedem contentes; segon, que només quedi contenta una part; i tercer, que tots dos quedem descontents".
"Per això jo dic que hem d'intentar fer realitat la primera opció com més prest millor", afegí.

El màxim accionista de l'entitat mallorquinista també reconeix que ja ha parlat anteriorment amb el futbolista i el seu representant -Paco Casal- i els recorda que el club es troba en situació de concurs de creditors i que això ho condiciona tot.
"He parlat amb Pierre i el seu representant i ells volen que es resolgui aquesta situació. Però, desgraciadament, el Mallorca està intervingut i no n'hi ha prou que nosaltres diguem una cosa o una altra. Els administradors també hi han de dir la seva. La meva voluntat és que les coses s'arreglin. Jo vull ajudar i col·laborar, però nosaltres no tenim tot el pes de la decisió final. Si ell (Webó) pensa que el problema es resoldrà donant-li la carta de llibertat així com així, serà una mica complicat. Jo li he dit que hi ha coses que no es poden fer. Pot tenir ofertes d'altres clubs, però hi ha coses que no es poden dir", digué Serra Ferrer, qui destacà que des que ell comanda en el Mallorca, el club es troba al corrent en el pagament de les fitxes a tots els seus futbolistes.

"El Mallorca, des que nosaltres hi som, això és des de fa un any, ha pagat el 100% de tot allò que diuen els contractes de tots els jugadors, inclòs Pierre. Si el deute del qual ell parla ve d'abans, nosaltres no en podem ser responsables. Si a això li afegim que el Mallorca està concursat, encara hem d'anar més alerta i ser més responsables, seriosos i rigorosos amb allò que se'ns exigeix", comentà Serra Ferrer, qui per donar carpetada al tema de Pierre Webó recordà que "els interessos del club estan per damunt dels interessos individuals de tots: dels dirigents, dels futbolistes, dels gestors o dels entrenadors. "La institució està per damunt de tots i no la podem utilitzar pel bé d'uns o d'altres".

Per altra banda, Serra Ferrer es mostrà enigmàtic amb referència a la continuïtat o no de Jaume Cladera a la presidència del club, i sense confirmar un extrem ni l'altre es limità a assegurar que "crec que tot anirà molt bé". Finalment, el pobler reconegué que des de la direcció esportiva del club es continua fent feina per fitxar un central, amb el qual, si no hi ha més sortides del club d'aquí al 31 d'agost, es donaria per tancada la plantilla. "Intentam trobar aquest jugador que d'alguna manera ens demana Laudrup per acabar de completar la línia defensiva. No és bo de fer, però hi estam fent feina i el trobarem, segur".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris