lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

El futbol de ca nostra

Esporles
Tot i les notícies tan negatives que hem sentit aquests darrers mesos sobre del futbol, tant base com regional, des de l'Ajuntament d'Esporles es garanteix la continuïtat del club de futbol al municipi amb la creació d'una junta gestora provisional formada per pares dels joves jugadors del CE Esporles, tècnics de l'Ajuntament i altres col·laboradors, fins que se'n pugui constituir una de nova. Aquest fet ha assegurat la inscripció dels equips de les diverses categories d'esport base del poble a la Federació de Futbol de les Illes Balears, així com de l'equip amateur de la categoria preferent. Amb aquesta iniciativa queden dissipats els dubtes sobre la supervivència del CE Esporles, que des del passat 6 de juny, quan dimití l'antiga junta directiva al·legant manca de suport econòmic institucional, passà a estar a disposició de l'Ajuntament.

Sp. Maonès (I)
L'Sporting Maonés, l'equip menorquí de Segona Divisió B, confirmà quina serà la pilota que utilitzaran els jugadors d'aquesta categoria el curs que ve. Serà de la marca Adidas i segons el comunicat de l'entitat blanc-i-blava millora les prestacions tècniques de la que fou una de les pitjors pilotes que hi ha hagut mai, el Jabulani. Aquesta vegada l'esfèrica es dirà Adidas Speedcell i, per tant, es continuarà així el contracte entre la RFEF i la marca alemanya a Segona Divisió B, ja que a les lligues de Primera i Segona el contracte és amb Nike.

Sp. Maonès (II)
A més d'això, l'Sporting Maonès va confirmar que la setmana que ve s'iniciarà la nova campanya per recol·lectar aficionats nous que vagin a Bintalfa a animar l'equip, que s'enfronta a la tercera temporada en la categoria de bronze. L'equip menorquí, a més de captar aficionats nous, també preveu que els socis de l'any passat renovin el carnet i així es pugui omplir l'estadi cada cap de setmana. Per fer que això sigui possible posaran facilitats: el podrà pagar en dues vegades, una en el moment de fer-se'l i l'altra per desembre.

Sub 19
El seleccionador sub 19, Ginés Meléndez, publicà per mitjà de la RFEF els devuit jugadors que competiran a l'Europeu d'aquesta categoria, que es durà a terme a Romania entre el 20 de juliol i l'1 d'agost. En aquesta convocatòria ha estat descartat el primer porter del Mallorca B i ara tercer del primer equip, Yeray Gómez, a més d'altres com Víctor Àlvarez, de l'Espanyol; Alejandro Vallejo, de l'Alavés; i Rafinha, del FC Barcelona. Això almenys té alguna cosa bona: que el palmesà tornarà abans i podrà fer la pretemporada amb, qui ho sap, el primer equip o el filial que militarà a la Tercera Divisió.

Son Ferrer
El president del Son Ferrer, Adelailo Rodríguez, comentà que tenen les portes obertes per a jugadors, ja que només en plantilla n'hi ha 10 de segurs i uns quants, com pot ser Juanvi, que és el que té més confiança per part del cos tècnic del Son Ferrer, estan a prova. A més, l'expresident comentà que estan molt contents per poder tornar a ternir al comandament de l'equip un home com és Toni Sánchez, al qual definí com un home que es deixa la pell per l'equip i que està molt il·lusionat per haver pujat l'equip a Tercera Divisó. Amb referència al nivell de la nova categoria del Son Ferrer, comentà que estarà molt igualada i ells són "nous i per això aspiram a mantenir la categoria, però també podem somiar".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris