algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

El futbol de ca nostra

Felanitx
L'entrenador del Felanitx, Cosme Andreu, comentà que el seu equip encara està en fase de construcció a causa de les dificultats afegides de la crisi econòmica, que es deixa notar en el club. "La crisi no és bona per a ningú i menys per a nosaltres, que som un equip de poble. Per contractar algun jugador depenem que aquest sigui felanitxer, perquè als d'altres pobles se'ls ha de pagar transport i això és una despesa molt gran", argumentà Andreu. Malgrat això, l'entrenador confirmà que estan oberts a noves incorporacions. Quant als altres rivals, afegí que s'estan reforçant bé, però que la crisi també els afecta. Cosme preveu una temporada molt difícil, en què "l'objectiu primordial del Felantix és mantenir la categoria".

Sant Francesc
El nou entrenador del Juvenil Divisió d'Honor del Sant Francesc, Paco Esteban, confirmà que començaran la pretemporada demà. A més, comentà que està molt content i orgullós de poder debutar a la categoria de Divisió d'Honor, ja que encara no ho havia fet, després de 22 anys entrenant. Esteban rememorà la temporada passada, en la qual entrenà el Cide i aconseguí l'ascens a la mateixa categoria que el seu club actual; atorgà als jugadors el "90% del mèrit" de l'ascens i qualificà el grup de "molt bo". "Les relacions entre el Mallorca i el Sant Francesc no són bones ni dolentes, sinó que hi ha un clima de respecte no tan sols entre clubs, sinó també entre entrenadors", comentà Esteban sobre les relacions entre dues de les entitats més representatives del futbol mallorquí.

Constància (I)
El club d'Inca renovà el defensa central de 29 anys Víctor Sánchez, segon capità de l'equip a la temporada anterior i que amb la propera campanya complirà ja el cinquè any en el club blanc i negre. Amb aquesta ja són vuit renovacions del Constància. Se suma a les ja congudes de Rafa Calderón, Biel Guasp, Esteban, Bernardo Alomar, Rubio, Nacho i Pau Siquier. Mateu Ferrer hi continuarà també en cas de no començar els estudis universitaris a la Península i s'espera poder tancar la renovació de Joan Oller, en cas que no rebi cap oferta interessant de categoria superior.

Constància (II)
A les renovacions cal afegir-hi els fixatges de Christian (Alzira), Ricky (Penya Arrabal), Fede i Àngel (Llosetí), Nene (Son Ferrer) Sergio Sanz, César i Juanito (Sallista Juv.) i Rubén (Mallorca Juv). Amb això, es pot afirmar que en aquests moments el Constància té molt avançada la plantilla, però està a l'espera de 3 o 4 fitxatges que encaixin adequadament en l'esquema tàctic del cos tècnic.

Segona B
L'Atlètic Balears començarà demà la pretemporada i es convertirà en el segon equip balear de la divisió de bronze que torna a la feina, després que dilluns ho fes l'Sporting Maonès. El Manacor ho farà dimecres dia 20.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris