cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

La viabilitat del nou Lluís Sitjar se sabrà en 15 dies

El Reial Mallorca es comprometé a mostrar a l'Ajuntament el múscul econòmic per a la construcció de l'estadi en dues setmanes

122692

Els directius del Mallorca, reunits amb el batle de Ciutat.

Ferran Aguiló - J.T.

El projecte del nou estadi Lluís Sitjar té moltes possibilitats de convertir-se en una realitat, sempre i quan el Reial Mallorca presenti garanties econòmiques i hi hagi un consens social favorable per dur-lo endavant. Aquests són els punts que acordà una representació del Consell d'Administració de l'entitat vermella i l'Ajuntament de Palma, en la primera reunió a Cort del club amb el nou equip de govern. El Mallorca es va comprometre a presentar la solvència del projecte i dels inversors en els propers 15 dies.

"Ells -en referència al nou Consistori- continuen pensant que és un projecte interessant", afirmà el president del Mallorca, Jaume Cladera, al final de la trobada. "Ara bé, això serà possible en virtut de dues qüestions: la demostració de disponibilitat econòmica del Mallorca i el consens social de la ciutadania", afegí Cladera, qui assegurà que el club vermell "presentarà la oferta solvent dels inversors en 15 dies, ja que el projecte exigeix inversors solvents amb comptes bancris solvents".

Amb relació al consens social, Cladera assegurà que s'hi farà feina. A més, digué que, quan presentà el projecte, trobà una "bona acceptació general dels veïnats". Per la seva part, el tinent de batle de Turisme i Coordinació, Àlvaro Gijón, afirmà que el nou Lluís Sitjar serà "un bon projecte per a la ciutat" i incidí en els dos punts avançats per Cladera, però no amagà la complexitat del compromís. "El mercat està com està, i 200 milions d'euros no és una inversió que es pugui fer tots els dies", comentà Gijón, qui definí el projecte com a "il·lusionant, ben pensat i que pot activar la zona del Fortí i el parc de la Riera".

El procés de ruïna continua

D'altra banda, l'Ajuntament ratificà que el procés de declaració de ruina del Lluís Sitjar continua, però que el nou Consistori no se'n planteja l'expropiació: "No tenim doblers per expropiar res i, en cap cas, els perdríem amb aquestes coses", explicà Gijón. El tinent de batle també afirmà que facilitarà un acord amb els permisos de serveis de Son Bibiloni, així com també amb aspectes del futbol formatiu.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per JOAN, fa mes de 9 anys

Una cosa es que no t´agradi el futbol i l´altra es estar en contra dels que ens agtrada el futbol.Jo em sent molt independentista pero pel Mallorca vull ajudar el que sigui.Almenys estic lluitant per canviar algunes cosses que no m´agraden.Ara be els criticons que nomes escriuen aqui per criticar i no venir al camp a fer pais,me pareix de covards.

Valoració:7menosmas
Per pep, fa mes de 9 anys

Fum,Fum,Fum.

Valoració:-3menosmas
Per Tofol, fa mes de 9 anys


Meam, me pareix per lo que vëig que es 4 penjats independentistes no vos heu enterat..que els propietaris des Luis Sitjar són el RCD Mallorca i els seus copropietaris .. i l'assumpte és simplement arribar ha un acord amb els interessos de es dos (Ajuntament) el Mallorca, l'equip vermell ha donat més a l'illa que l'illa al Mallorca.,, ningú sap això?? quan totes ses grans ciutats d'Espanya han col.laborat i facilitat ses coses als seus equips .. el Barça amb el seu mini estadi, al Màlaga, el Madrid. Atletico Bilbao i Madrid, Sevilla etc .. jo també no vull que amb els meus impostos es subvecione els castellers o el correlengua catalanista..no? és vergonyós i quin ridícul que feu..això és.. Pixar fora des test,

Valoració:-1menosmas
Per pepita, fa mes de 9 anys

Un altre Palma Arena?? Hauriem de vigilar....

Valoració:-7menosmas
Per MARGA AGUILO, fa mes de 9 anys

Hi ha una malaltia per aqui que diuen genera passió i emoció, diuen que se't posa dins l'anima, circula per la sang i et roba el cor... sembla ser que no té curació i s'ignora es seu origen. Només sé que jo la pateixo i s'anomena Real Mallorca. Si ets del Mallorca penja això amb orgull. ¡Cap Amunt es RCD Mallorca!

Valoració:-2menosmas
Per HECTOR CUPER, fa mes de 9 anys

¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!! ¡¡¡CAP AMUNT ES RCD MALLORCA.!!!

Valoració:-4menosmas
Per Nito, fa mes de 9 anys

Intel Book, de veritat que canses, per què no fas una volta pel cap Blanc? El dia que escriguis una línia que estigui a l'altura de les que Albert Camus va dedicar al futbol ja xerraràs. Mentrestant, prendre el potito.

Valoració:14menosmas
Per robin, fa mes de 9 anys

intel book, no diguis 'ara', els contribuents l'han mantingut molt de temps. Si no, d'on surten els pelotassos tipus Ciutat esportiva del R.Madrid o l'estadi de cornellà?

Valoració:-43menosmas
Per robin, fa mes de 9 anys

circ? el mallorqueta no arriba a espectacle de titelles! i si no, a les dades de socis me remito!

Valoració:-48menosmas
Per IntelBook, fa mes de 9 anys

Per què s'Administració Pública es capfica en el futbol?

O és que ara els contribuents també han de mantenir el futbol?

PANEM ET CIRQUENSES. Pa i circ. Se les saben totes.

Valoració:-47menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris