algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Futbol per créixer

La Unió Esportiva Pla de na Tesa participarà per tercer any consecutiu en el torneig Gothiacup de Göteborg, definit com el Mundial de clubs de base

126536

L'equip cadet de la Unió Esportiva Pla de na Tesa torna a viure una de les millors experiències.

Una altra vegada, i ja és la tercera, l'equip Unió Esportiva Pla de na Tesa torna a anar-se'n a Suècia. Pero no se'n van per vacances, sinó que viatjen amb l'objectiu de participar al torneig de la Gothiacup, que se celebrarà entre els dies 17 i 23 de Juliol a la ciutat de Göteborg. Un directiu de l'equip Balear, Miquel Siquier, comentà que és una experiència inoblidable i que li agradaria que hi anassin molts més clubs. "Allò important d'aquests tornejos no és anar-hi com a club, sinó que els nins adquireixin una experiència inoblidable. A més d'això, aprenen a parlar anglès, mantenen relacions d'amistat amb al·lots d'altres països i, allò que és més important, fan que l'amistat del grup que sigui més forta", argumentà Siquier, amb relació a allò que guanyen els nins en aquest torneig.

Siquier es va proposar un repte, el d'intentar fer veure a altres clubs que és més rendible, no només econòmicament, sinó en tots els sentits, enviar els nins a Göteborg. A més a més, el directiu afirmà que és un luxe viure un torneig com aquest, ja que està tan ben organitzat que quasi tota la ciutat s'atura expressament. "Totes les instal·lacions, servei públic, transport, està a l'accés de qualsevol participant", afegí Miquel Siquier.
L'equip mallorquí hi durà dos equips: el cadet, que repeteix per tercera vegada, i l'infantil. Aquests s'enfrontaran, en els grups de classificació, a equips suecs, alemanys, anglesos i de Kènia, malgrat que hifiguren equips de setanta nacionalitats.

En total, hi viatjaran unes 57 persones -29 jugadors- amb l'objectiu de gaudir al màxim de l'estança i d'intentar millorar les relacions amb equips d'altres nacions. Cal destacar que el Pla de na Tesa serà l'equip que desfilarà durant la cerimònia inaugural representant Espanya; a més, un jugador del Pla serà l'encarregat de llegir el jurament en castellà, és a dir, que serà un dels sis joves que sortirà a l'escenari central. Per dur a terme tot aquest cerimonial, l'equip es dirigirà cap a l'aeroport des de l'aeroport de Son Sant Joan, des d'on agafarà el vol fins a Göteborg, el dia 16 de Juliol. D'altra banda, està previst que tornin cap a casa el dia 23 de juliol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris