nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

La temporada 2011/2012 començarà el 21 d'agost

La proposta de la LFP ha de ser aprovada per les juntes de primera i segona divisió i ser ratificada per l'assamblea de la Federació

La comissió delegada de la Lliga de Futbol Professional (LFP) aprovà ahir una proposta de calendari perquè la temporada 2011-2012 comenci el 21 d'agost i acabi el 13 de maig a Primera, amb la final de Copa el 20 o el 25 de maig, en funció que un club estatal arribi a la final de la Lliga de Campions el 19 d'aquest mes. La proposta, que ha de ser aprovada ara per les juntes de Primera i Segona Divisió i després ratificada en l'assemblea de la Federació per juliol, preveu quatre jornades en dimecres a Primera: el 21 de setembre (5a), el 26 d'octubre (10a), el 21 de març (29a) i l'11 d'abril (33a), segons va anunciar la LFP.

La competició s'aturarà per Nadal entre el 22 de desembre i el 3 de gener. Està previst que el 21 de desembre (dimecres) es juguin els partits de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei i que el 4 de gener (dimecres) es disputin els partits d'anada de vuitens. Atès que la final de la Lliga de Campions es jugarà el dissabte 19 de maig, la proposta de calendari preveu dues dates per a la final de la Copa del Rei: el diumenge 20, si cap club espanyol no es classifica per jugar la final europea, i el divendres 25 de maig, en el cas que sí que ho faci. El projecte, així mateix, té en compte variacions davant la possibilitat que el Barcelona hagi de jugar la Supercopa d'Europa (26 d'agost) i el Mundial de Clubs (del 8 al 18 de desembre).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris