cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Alemany obre la porta de sortida a Nando Pons

Ambdós es reuniren ahir a les oficines de Son Moix per tractar la qüestió de la continuïtat del director esportiu. Aquest ja sap que no entra en els plans de Serra

Els despatxos de l'Ono Estadi foren escenari d'una tensa reunió entre l'expropietari del Reial Mallorca Mateu Alemany i l'encara director esportiu, Nando Pons. L'objecte d'aquesta trobada no era cap altre que el de tractar l'espinós tema de la continuïtat en el càrrec de Nando Pons, qui té contracte amb l'entitat vermella fins al 30 de juny del 2014 per obra i gràcia de Vicenç Grande.

Alemany, després d'haver venut les seves accions al grup inversor encapçalat per Llorenç Serra Ferrer, contribuirà a fer menys traumàtica l'etapa de transició oberta amb el canvi de propietat i continuarà treballant uns mesos a la societat anònima esportiva balear per encarregar-se personalment de les gestions encaminades a fer arribar a bon port el concurs voluntari de creditors i executar l'expedient de regulació d'ocupació del pla de viabilitat dissenyat pel tècnic pobler.

Dit això, no és estrany que fos l'advocat andritxol el responsable de comunicar a Nando Pons les intencions del grup de Serra Ferrer pel que fa al seu futur i al mateix temps recollir les impressions i les pretensions del director esportiu. El contingut exacte de la reunió no transcendí, ja que ni l'un ni l'altre no volgueren fer declaracions a la premsa després que finalitzàs.

Serra Ferrer no volgué confirmar la baixa de Nando Pons en la roda de premsa de dilluns, però insinuà que no compta amb ell en diferents ocasions. A les preguntes dels periodistes referents a la continuïtat del director esportiu, el pobler respongué que "les portes no estan tancades per a ningú. Si un professional en un moment donat ha de posar un punt i a part en la seva carrera professional, no vol dir que les portes del club estiguin tancades, simplement passa que els cicles s'acaben i això no hauria de significar cap trauma. Jo fa desset anys també vaig haver de partir i cercar-me la vida, però en cap moment vaig deixar de ser mallorquinista, i ara he tornat per a col·laborar".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris