muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Un auto judicial recolza la participació del Mallorca a la Lliga Europa

La jutge que tramita el concurs voluntari de creditors del Mallorca ha dictat avui un auto pel qual recolza la participació del club balear en la Lliga Europa i requereix a més la Federació Espanyola que "s'abstingui de tramitar qualsevol acció o expedienti que pogués tenir com a conseqüència la revocació de la llicència europea". El Mallorca no té assegurada la seva participació en la Lliga Europa a causa dels seus problemes econòmics, ja que deu entre 60 i 70 milions d'euros a més de 300 creditors.

La titular del jutjat del mercantil número 2 de Palma, María Encarnación González López, recorda que la llicència UEFA va ser atorgada al Mallorca el 14 de maig i que no seria preceptiva la revocació de la mateixa per raó de la seva declaració "en estat de concurs". El Mallorca, per la seva part, ha notificat la recepció d'aquest auto al comitè de llicència UEFA de la RFEF de forma immediata, davant de "la previsió d'una decisió que podia ser immediata relativa a aquesta qüestió", segons informa l'entitat balear.

El club, així mateix, recorda que l'anterior propietari, Mateu Alemany, declarava el passat 21 de juny que "tenim la protecció de l'administració concursal i del seu señoría,que impediran qualsevol actuació contrària als interessos patrimonials del club". I afegeix: "Està clar que participar en Europa és un patrimoni per a l'entitat i una garantia per als seus creditors".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris