algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Una setmana més de suspens

El grup d'empresaris que encapçala Llorenç Serra Ferrer donarà una resposta definitiva a la intenció de comprar el Mallorca el 29 de juny

El serial de la compra del Reial Mallorca per part del grup inversor que encapçala Llorenç Serra Ferrer s'allargarà, com a mínim, una setmana més. Els futurs compradors, que dilluns es reuniren a Barcelona per analitzar en profunditat els resultats de l'auditoria efectuada sobre els comptes de la Societat Anònima Esportiva balear, encara no ho veuen clar a l'hora de fer la passa definitiva i fer efectiva l'adquisició dels títols de propietat de Mateu Alemany.

Així, el tècnic pobler es posà ahir en contacte amb el conseller delegat del Mallorca per sol·licitar una setmana més de termini abans de decidir si compren el Mallorca o no. En aquest sentit, l'entitat mallorquinista emeté ahir horabaixa un comunicat oficial en la seva pàgina web en el qual reconeix els contactes entre Serra Ferrer i Alemany i informa que el grup inversor creat al voltant del tècnic de sa Pobla ha reiterat l'interès en la compra i que ambdues parts han quedat citades per a dimarts que ve, dia 29 de juny, per tancar l'operació en un o altre sentit.

D'aquesta manera, Serra Ferrer espremerà al màxim el termini de l'opció de compra preferent que pactà amb Mateu Alemany a començament de mes i que en principi expira el pròxim dia 30. Quan tot feia presagiar que la compra del Mallorca es tancaria aquesta setmana, el nou ajornament no fa cap altra cosa que sembrar incertesa.
Tot sembla indicar que la causa principal d'aquest ajornament cal cercar-la en el concurs voluntari de creditors que presentà dimecres passat Mediapro.

Serra Ferrer estava negociant amb el president del grup d'empreses de comunicació català, Jaume Roures, l'avançament dels 15 milions d'euros corresponents al pròxim contracte audiovisual del Mallorca, quan Mediapro presentà el concurs. El tècnic pobler ja havia fet plans per a l'hipotètic cas de disposar d'aquests doblers: fer front a les despeses derivades de l'aplicació l'Expedient de Regulació d'Ocupació que es posarà un cop es faci efectiu el traspàs de poders, fer fitxatges...

El grup de Serra Ferrer veu com ara perilla seriosament aquesta via d'ingressos i per aquest motiu el de sa Pobla ha intensificat els contactes amb Jaume Roures per intentarà pactar garanties amb l'empresari català que permetin obtenir els doblers a través de la concessió d'un crèdit bancari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris