cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

“És una final”

El seleccionador Vicente del Bosque assegurà que l'equip no es relaxarà ni poc ni molt i que els futbolistes estan acostumats a jugar amb pressió

El seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, indicà que el seu equip no es relaxarà en el partit davant Hondures, ja que hi ha "jugadors acostumats a la pressió alta" i que podrà comptar amb tots, amb l'excepció d'Andrés Iniesta, qui "té un punt de molèstia que no li permet estar del tot bé".

"Jugam un mundial, nosaltres no ens relaxam, som jugadors acostumats a l'alta pressió i jo m'estim més aquests duels de màxima intensitat que aquells que poden semblar fàcils. Sabem que tindrem un conjunt que no ens deixarà jugar, que no es conformarà i que voldrà tenir la seva oportunitat", indicà Del Bosque.

El tècnic parlà sobre l'alineació i l'estat d'Andrés Iniesta. "Tenim tots els jugadors a disposició, llevat d'Iniesta, que podria jugar si fos un duel extrem. No ha tingut res a veure amb la lesió anterior... Ja tenc decidida l'alineació, però els futbolisten encara no la saben", advertí.

El tècnic recalcà el bon estat d'ànim de tots per disputar "una final". "Estam bé, tenim l'emoció justa per jugar un partit que per a nosaltres és una final...", destacà. D'altra banda, Del Bosque parlà també de la manera de jugar d'Espanya. "Jugarem com ho hem fet els dos darrers anys. És el nostre estil de joc i no el canviarem... La pressió, la mobilitat de la pilota i la creació d'espais seran com sempre la nostra opció", afegí.

A més, el tècnic valorà la gran igualtat existent en el Mundial. "Hi ha un equilibri permanent en aquesta competició, la superioritat no és fàcil, el joc de conjunt s'ha de mesclar per ser superior al rival", assegurà.
El tècnic apuntà, a més, que notà molt suport després de la derrota davant Suïssa. "És difícil fins i tot quan guanyes tenir tothom a favor... La crítica ha de ser lliure i justa i ni jo ni la selecció no ens hem de sentir maltractats", indicà. D'altra banda, valorà Hondures com un equip "ordenat" que juga bé "al contracop".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris