algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Serra Ferrer emetrà el veredicte dilluns

El grup encapçalat pel pobler farà pública la intenció de comprar o no el Reial Mallorca

Dilluns dia 21 de juny és la data triada per Llorenç Serra Ferrer per destapar la gran incògnita que en aquests moments manté amb el cor estret tot el mallorquinisme: saber si el grup inversor que ell lidera comprarà o no el paquet accionarial de Mateu Alemany i es convertirà finalment en el nou propietari del Reial Mallorca.

L'equip d'auditors que durant els darrers dies ha passat un bon grapat d'hores a les oficines de Son Moix analitzant fins al més mínim detallat dels comptes del Mallorca ja ha conclòs la feina i Serra Ferrer ja té tota la informació que volia conèixer referent a la situació econòmica real de la Societat Anònima Esportiva balear. Ja sap quina és la dimensió del forat negre existent en la comptabilitat del Mallorca i sobre el qual haurà d'aplicar el pla de viabilitat que té dissenyat per als pròxims anys. El deute net del Mallorca és de 65 milions d'euros.

Fa dies Mateu Alemany i Llorenç Serra Ferrer havien arribat a un acord verbal i havien pactat les principals condicions de la venda. En principi, el preu que està disposat a pagat el grup del tècnic pobler pels títols de propietat de l'advocat andritxol és d'1,5 milions d'euros, que és la quantitat que desemborsà Alemany per comprar les accions a Vicenç Grande.

Amb els resultats de l'auditoria a la mà, Serra Ferrer ja està en condicions de decidir si tanca o no l'operació. Això sí, la seva darrera paraula també estarà condicionada pels efectes que puguin tenir sobre el Reial Mallorca el concurs voluntari de creditors sol·licitat dimecres per Mediapro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris