algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Serra Ferrer prepara el seu desembarcament

La darrera passa necessària perquè es reactivàs completament el procés de la venda del Reial Mallorca s'efectuà ahir. La jutgessa Encarnación González autoritzà el concurs voluntari de creditors del club vermell. A més, aquest fet era una condició sine qua non perquè el grup d'empresaris encapçalat per Llorenç Serra Ferrer fes bo el preacord al qual arribà el pobler amb l'encara màxim accionista de la SocietatAnònima Esportiva, Mateu Alemany.

El grup del tècnic pobler posà en marxa dilluns una due diligence per tal de conèixer l'estat dels comptes del club vermell. Des de llavors, un grup d'auditors es troba a la planta noble de Son Moix amb la missió de comprovar que tots els nombres estan en ordre i que no s'amaga cap dada que pugui suposar un obstacle per a l'arribada dels nous propietaris.

Una vegada estigui enllestida la due diligence, només caldrà firmar perquè el canvi d'etapa en la Societat Anònima Esportiva sigui tota una realitat.

A partir d'aquest moment, les coses canviaran a tots els nivells. Llorenç Serra serà el màxim responsable del Reial Mallorca en l'àmbit esportiu. Una de les primeres decisions que prendrà el pobler serà engegar l'actual director esportiu del club, Nando Pons. Malgrat que té contracte fins al 2014, l'arribada dels empresaris encapçalats per Serra Ferrer farà que tingui les hores comptades.

Una altra de les decisions importants que el pobler haurà de prendre en l'àmbit esportiu serà la contractació d'un nou entrenador. La primera opció per ocupar aquest càrrec és Luis Enrique, que actualment entrena el filial del FC Barcelona. Si la seva contractació no fos possible, també és a l'agenda de Serra Ferrer el nom de José Luis Mendilíbar.

El projecte esportiu del pobler es basarà a donar importància al planter del Mallorca. És del tot necessari reduir les despeses en jugadors per racionalitzar la gestió econòmica del club. Es pretén que, amb el nou projecte esportiu, el primer equip tingui 18 fitxes professionals i que es completi la plantilla amb jugadors del planter. Una primera passa es va fer ahir amb la renovació del defensa del filial Kevin García fins al 30 de juny de 2011.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris