algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Fase d'ascens a Tercera Divisió

El Serverí no tingué cap opció a Fornells

Norteño 3
Serverí 0

NORTEÑO: J. Barceló (3), Timu (3), Jesús (3), Joan (3), J. Pons (3), José (3), Helenio (3), Juan (3), Pedro (3), Antoni (3) i Cardona (3).
J. López (3 per Timu, Òscar (3) per Juan, Xavi Roca (3) per Pedro i David (3) per Cardona.

SERVERÍ: Barceló (1), Sergio (1), Gabriel (1), Miguel (1), Òscar (1), Francisco (1), Ismael (1), Ignacio (1), Rodríguez (1), Rodri (1) i Pablo (1).
Puig (1) per Rodri.

GOLS:
1-0: minut 2, Adri.
2-0: minut 9, Xavi Cardona.
3-0: minut 67, Helenio.

ÀRBITRE: Pau Carbonell Tudurí. No ho tingué gens fàcil. Expulsà amb vermella directa, i en el minut 43 de joc, els visitants Francisco i Sergio. A més, va treure tres targetes grogues al Norteño i set al Serverí.

El Serverí quedà eliminat de la fase d'ascens a Tercera Divisió després de perdre ahir 3-0 al camp del Norteño, un marcador que deixa un resultat global de l'eliminatòria de 5-3 favorable al conjunt menorquí.

Malgrat haver perdut 2-3 en el partit d'anada, el conjunt menorquí rebia el Serverí a Fornells amb la il·lusió de remuntar l'eliminatòria davant un rival que, tot i la victòria, no havia estat superior en el primer duel. Per la seva banda, els mallorquins no es refiaven gens de la teòrica inferioritat del rival. Però ahir fou una història ben diferent. El Norteño ja s'havia avançat per 2-0 abans dels primers vuit minuts de joc gràcies a dues errades defensives clamorososes dels serverins. Pedro i Cardona no perdonadaren els regals de la defensa i el porter adversaris.

A pesar de l'avantatge, el Serverí no es rendí, però tot s'acabà al límit del descans amb una brega que finalitzà amb dos jugadors visitants expulsats: Francisco i Sergio. Aquest darrer s'exposa a una forta sanció del comitè, perquè va veure la targeta vermella per haver estamenejat el col·legiat després de l'expulsió del seu company. Tot i que quedaven encara quaranta-cinc minuts, tot estava dat i beneït.

Passeig menorquí
El segon temps no tingué història. Els locals es limitaren a controlar davant un rival en inferioritat i l'eliminatòria sentenciada. El gol d'Olives només serví per arrodonir la golejada i certificar la mala imatge del Serverí. La Tercera haurà d'esperar.

El Soledat guanya a Ses Pesqueres i deixa
l'Artà sense ascens

Artà 1
Soledat 2

ARTÀ: Bisbal (2), Genovart (2), Ramon (2), Terrassa (2), Àngel (2), Femenias (2), Nieto (2), Pacheco (2), Reyes (2), Víctor (2) i Toño (2).
Sureda (2) per Toño, Serralta (2) per Reyes, Jordi (2) per Pacheco i Jaume Ferrer (2) per Àngel.

SOLEDAT: Gabi (3), Juanito (3), Marcos (2), Miguel (2), Dani (3), Tomy (3), López (2), Marcelo (2), Muñoz (2), Molina (2) i Maxi (2).
Tomàs (2) per Miguel, Antonio (2) per Muñoz, Rubèn (1) per Molina i Juan (1) per Rubèn.

GOLS
:
0-1: minut 44, Muñoz de penal.
0-2: minut 47, Maxi.
1-2: minut 51, Ramon.

ÀRBITRE
: Rigo Sastre (1). Amonestà Ramon, Femenias, Nieto, Serralta, Toño i Maxi. Expulsà per doble amonestació Marcos (m. 48) i Marcelo (m. 50), de l'Artà, i de manera directa Terrassa (m. 44) del Soledat.

Hi hagué decepció a Ses Pesqueres. L'Artà, que confiava en el retorn a la Tercera Divisió, va veure trencat el seu somni en caure derrotat pel Soledat (1-2) i després que l'anada a Palma hagués acabat amb empat sense gols.
Els artanencs no feren bo el paper de favorits i perderen amb un rival que s'avançà de penal al límit del descans. A més, Terrassa fou expulsat.

Al minut 2 de la represa, els palmesans feren el 0-2, però lesexpulsions de Marcelo i Marcos, afegides a l'1-2 aconseguit tot d'una per Ramon, feien somniar amb una remuntada que no arribà. D'aquesta manera, els palmesans, tot i les nombroses dificultats econòmiques, continuen amb la seva lluita.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris