cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

El futbol de ca nostra

Feina (I)
L'Atlètic Balears continua treballant a les totes per confeccionar l'estructura esportiva del nou projecte a la Divisió de bronze del futbol espanyol. El club presidit per Fernando Crespí sondeja, amb l'ajuda d'Inverfutbol, per trobar un director esportiu i un tècnic d'un projecte ambiciós. Després de no poder aconseguir que Toni Torres deixàs l'Alcoià, l'Atlètic Balears en continua el rastreig.

Feina (II)
La directiva blanc-i-blava maneja diversos noms per ocupar la banqueta de l'Estadi Balear la propera temporada. Malgrat que des de la via de cintura es varen abstenir de donar noms, sí que tenen clar el perfil que ha de complir el nou inquilí de la banqueta. Ha de ser un tècnic de categoria i amb experiència per ser la cara d'un projecte ambiciós que té per objectiu consolidar l'equip a la zona alta de la taula.

Feina (III)
Pel que fa a la renovació de la plantilla campiona de Tercera, el club blanc-i-blau treballa amb tranquil·litat, ja que primer es vol tenir clara l'estructura tècnica.

Tecnologia
Gran iniciativa de la Federació de Futbol de les Illes, presidida per Miquel Bestard. La FFIB donarà ordinadors a tots els clubs amb vista al curs que ve per tal de posar en marxa l'intranet de la Federació. A través d'aquesta xarxa, els clubs hauran de fer totes les gestions relacionades amb les competicions dels seus equips des de les oficines, amb la qual cosa els tràmits seran més bons de fer. A més, servirà perquè els àrbitres redactin les seves actes dels partits. Així, el vestidor dels col·legiats haurà de tenir una connexió a internet. En el cas dels clubs que no en tinguin, la FFIB també repartirà un mòdem sense fil de banda ampla, gràcies a un acord amb una coneguda empresa de telecomunicacions. La tecnologia comença a arribar al nostre futbol.

Remuntada
El Constància de Nico López va caure en el partit d'anada de la segona fase del play off d'ascens a Segona B contra La Muela. Els inquers estan obligats a remuntar en terres aragoneses el gol de desavantatge que reberen. Tot i la dificultat de l'empresa, el Constància ha demostrat durant tota la temporada la seva fiabilitat lluny del Nou Camp d'Inca. És per això que els Lucas, Radó, Vives i companyia tenen confiança d'aixecar l'eliminatòria.

Complicat
A diferència del Constància, el Platges de Calvià de Luis Espinosa ho té bastant més complicat per aixecar la seva eliminatòria d'ascens a Tercera. Els taronges foren humiliats a casa seva per la Penya Arrabal (1-5), dient pràcticament adeú a les opcions de disputar la final.

Finals
Comencen les finals per decidir els campions de les respectives illes del futbol base. Així, aquest cap de setmana es disputen les finals de Mallorca d'infantils i cadets. Sant Francesc-CIDE i At. Balears-Mallorca són les semifinals infantils, que es jugaran a La Salle, mentre que Montuiri acollirà el R. Mallorca-Sant Francesc i el Mallorca-Manacor. En ambdós casos, el primer partit dissabte a les 17.00, el segon a les 18.45 i la final diumenge 6 a les 11.00.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris